***LEGFRISSEBBEK:***RENDKÍVÜLI! Ne legyen senki csőbe húzva! Szénmonoxidmérő beszerelésére előleg befizetése mellett járják a falut értékesítők! Szeretném felhívni a figyelmet az Önkormányzat, Polgármester senkit sem kötelez a szerződés kötésre.*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2015-ben is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.10.04. 21:14
Voksoló
Gratulálok a nyertes, és nagyon ígéretes új testületnek! Példás életútjuk mindenkinek követendő, csak így tovább!!!!
Külön gratulálok a szavazók többségének is a jó döntésért!

Végeredmény sikeréről már most lehetne egy internetes szavazást indítani.

Idézet
2010.09.28. 18:03
Szerk

Dr. Sabau-Baczoni Erika

Idézet
2010.09.28. 11:32
gezenguz07

ki tudja ki az új doktor nő

Idézet
2010.08.25. 15:49
rika

Köszi a választ.

Idézet
2010.08.25. 01:34
Szerk

Szia Rika!

Én nem vagyok illetékes, de azt hiszem szeptember 15-ig.

Idézet
2010.08.24. 09:20
rika

Sziasztok!

Miért nem válaszol senki a kérdésemre???

Idézet
2010.08.10. 22:38
rika

Meddig lehet rákötni ingyen a csatornára?

Idézet
2010.06.24. 19:16
Ozzyris

Szabadság utca járhatatlan, max traktorral!! Tisztelt Polgármester Úr  mikor járt erre? Remélem most is terméskövekkel rakják teli a krátereket!  A hivatal elvárja hogy befizessem a súly/cm3adót akkor én meg elvárnám hogy 21sz-i úton közlekedhessek, vagy legalább járható állapotún. A Petőfi útról nem is beszélve, napról napra látok újabb beszakadásokat a falu elején..

Idézet
2010.05.17. 16:35
andi

sziasztok!

ha nem velem történik,nem hiszem el,hogy egy polgármester ilyen "nem törődöm" legyen!A hatlmas essőzések miatt rengeteg víz gyűlött össze az udvarunkba,ami áztatta a ház alapját,és belűlről is látszott,hogy ázik a fal!Vasárnap reggel fel hívtam a polgármestert,hogy segítsen,mert nem tudunk a házból ki jutni,még boltba se tudtam el menni,mert a kivezető kis útra tettünk le raklapot,de sajnos azt is el lepte a víz!Mire ő közölte velem,hogy neki is vasárnap van,nem tud mit csinálni,majd hétfőn reggel szól a Múzs Csillának!Én ugy gondolom,hogy aki polgármesternek jelőlteti magát,az nem hétfőtől péntekig 8-16-ig legyen polgármester,hanem akkor is amikor valaki bajba van!Mikor előszőr meg választottuk Lacibácsit,én egy helyi presszóba dolgoztam,és mikor már biztos volt,hogy nyert be jött a presszóba meg köszönöte mindenkinek a szavazatot,és azt montda nem fogunk csalódni,mert ha kell ő gumicsizmát húz és dolgozik az emberekkel,ő mindig ott lesz ha baj van!Kérdem én tegnap mikor szükség lett volna rá hol volt a gumicsizmája??nem szoktam szólni semmiért,még azért se,hogy hónapokig az ablakom alatt be volt szakadva a csatorna,és mikor el ment elöttünk egy autó,remegtek a falak!én nem akartam tegnap se nagy dolgot kérni,csak ha már ő akart polgármester lenni tegyen is érte!!viszont szeretném meg köszönni azok segítségét,akik azonnal jöttek,és nem esett nehetükre ásót,és lapátot fogni!köszönöm ezt Varga Zoltánnak,Lendvai Gyulabácsinak,Lendvai Barninak,és aki telefonon próbált tanácsot adni!egy szónak is száz a vége,én biztossan tudom,hogy kire nem fogok szavazni,ha el jön a szavazás ideje!

Idézet
2010.05.02. 13:48
mokuscsuhe

Sajnálattal vettem észre mikor hazaérkeztem, hogy a kutyám sántit, nem tudtam mi a baj de aztán az egyik szomszédom felhívta a figyelmemet, hogy a csatornázás emberei bementek az udvarunkba és megverték a kutyát. Elfogadom, hogy a munkájukat végzik, de mijen jogon megy be ha nincs otthon senki. Az önkormányzat pedig küldhetett volna egy körlevelet, hogy tartózkodjon itthon a lakó, vagy ha valaki vidéken dolgozik és nem érik el akkor oda is bármikor bemehetnek ezek az emberek? Mijen jogon?

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

www.lendvaikert.gportal.hu

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com