***LEGFRISSEBBEK:***RENDKÍVÜLI! Ne legyen senki csőbe húzva! Szénmonoxidmérő beszerelésére előleg befizetése mellett járják a falut értékesítők! Szeretném felhívni a figyelmet az Önkormányzat, Polgármester senkit sem kötelez a szerződés kötésre.*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2015-ben is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.10.08. 10:01
gorcsevivan

Sziasztok!

A választással kapcsolatban az a legnagyobb "királyság", hogy a választópolgárok nagy része úgy szavazott, hogy fogalma sem volt az előző testületről és az általuk végzett munkáról. Különben nem biztos, hogy újra bekerültek volna a régiekm közül. Például, aki alig járt ülésre, vagy akinek legnagyobb problémája az egyik glóbusz tetején található mobil átjátszó. Remélem az új polgármester elég karakán lesz és nem hagyja, hogy a "királycsinálók" mondják meg, mi az ő véleménye...  Hajrá Soponya! Ha már ennyire elk...tuk a szavazást!!!!

Idézet
2010.10.06. 19:20
Nagylángi

A polgármester olyan amilyen, nem ismerem de a nyugdíjáért már nem aggodom. Számomra érdekesek azok vagy az a képviselő aki utolsó nap mocskolódik, hogy ne kerüljön konfliktusba ellenfeleivel. Ezek után magas helyen kerül be a képviselők közé. Gyerekek elfelejtettük tényleg mit "dolgozott" eddig a faluért.  Írjuk ki a Nagylángra Polgármesteri Hivatal.

Remélem testületi munkáját(jukat) nem ezen a szinten fogja(ják) végezni.

Idézet
2010.10.06. 19:17
patrikgyerek

Sziasztok!

Bár én nem soponyai vagyok csak voltam de ekkora tévedést már nem lehet elnézni szerintem nincs tisztába a falu töbsége azzal hogy saját maguknak csinálják a bajt az ien választással Én azt mondom hogy inkább kellet volna a testületbe olyan ember aki józan paraszti ésszel gondolkodik mint egy olyan aki azt sem tudja hogy mit kell képviselnie. Egy testület nem azért van hogy 1 ember utasitására bologassunk hanem azért hogy megvitassák a problémákat a polgármesterröl csak annyit hogy 10 évvel ezelött azt sem tudta merre van az a soponya ez jól sikerült választás volt szerintem elgondolkodtató csak gratulálni lehet hozzá!!!!

Idézet
2010.10.06. 15:53
Archer

Csak gratulálni tudok a választás eredményéhez!

Megválasztanak egy olyan embert, akiről kb. annyit tud a falu nagy része, mint Columbo feleségéről!

Mindenesetre várjuk a fejleményeket!

Idézet
2010.10.05. 19:29
Szerk
Üdv mindenkinek!
Látom, jönnek a vélemények pro és kontra, de hát ezért van a honlap, hogy megbeszéljük egymással. Szerkesztőként, és mint érintett nem szólnák bele. Arra a kérésre miszerint indítsunk szavazást a végeredményt illetőleg. A véleményem erre határozottan nem.
Indoklom is, ugyanis most szavaztunk demokratikusan a testület összetételére, tehát ez a falu jelenlegi döntése, véleménye. Így a szavazás elindítása felesleges. Azt persze ígérhetem, hogy félidőnél vagy később értékelni lehet a testület munkáját itt a honlapon.
Addig is írjatok, mert a vélemény továbbra is szabad!!!
 
Szerk.
Idézet
2010.10.05. 19:12
rongyoska

ÉN IS ELMENTEM SZAVAZNI,MERT ÚGY GONDOLTAM CSAK FOG VALAMI VÁLTOZNI. DE MEG LEPŐDTEM A FALU DÖNTÉSÉN. ÚGYGONDOLOM ÉN IS HOGY VAN AKI NEM VALÓ A TESTÜLETBE. REMÉLEM HOGY A FALUT MOST NEM FOGJA HÁTRÁZTATN,. DE TALÁN AZ ÚJ VEZETŐ OTT TESZ RENDET AHOL A LEG SÜRGÖSEBB.SOK MINDENT KELL RENDBE RAKNI.MÉGHA EGYESEKNEK NEM IS FOG TETESZENI. VÁRAKOZÁSSALTELI NAPOK JÖNNEK.SOK SIKERT, DE CSAKIS A FALU JAVÁT SZOLGÁLÓ DÖTÉSEKET HOZZÁK MEG MINÉL HAMARAB.

Idézet
2010.10.05. 13:29
Voksoló

Üdv! Azért nem látom a felhőtlen örömet a faluban a vezetést illetőleg. Inkább sokan úgy ébredtek szavazás után, mint a csernobili atomreaktor kezelője mikor rá jött hogy hibáztak --Uram Isten mit tettünk!!!

Idézet
2010.10.05. 11:08
patriota

 Üdv mindenkinek, én úgy gondolom végre Soponyának igazi vezetése lesz. Az új polgármester tényleg a falú első embere lehet, remélem azzá is válik. A képviselők majdnem kivétel nélkül oda valók. Van esélye, hogy kis falunk visszanyeri súlyát a kistérségben, netán" második központtá" válhat. Kívánok nekik erőt egészséget ehhez a magasztos de felelősség teljes munkához!

Idézet
2010.10.05. 09:33
Anyuka

Üdvözlök mindenkit.Szerintem szégyen,hogy a soponyai embereket ennyire nem érdekli a falu sorsa!!!Az előttem szólók véleményéhez kapcsolódva csak annyit jegyeznék meg,hogy négy olyan ember lett újra megválasztva képviselőnek,aki az elmúlt években is ott ült.Azt hiszem volt választási lehetősége mindenkinek!!!Vagy már őket elég jól ismerjük??????????A másik igen érdekes dolog a semmiből előbukkanó,nagyon sok ember által kicsit sem ismert,szép új polgármester.Aki négy év múlva szintén nyugdíjba megy!!!!!!De mindezek ellenére(és még sok-sok dolog lenne amit sorolhatnák!!!)próbálok némi bizalommal,és jó indulattal lenni feléjük.

Idézet
2010.10.05. 09:19
sas0428

Én minimum három év múlva szeretnék gratulálni az új testületnek.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

www.lendvaikert.gportal.hu

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com