*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.11.22. 17:44
Ildy69

Sziasztok!

Szeretnék én is gratulálni a jótékonysági műsor és bál szervezésében és a lebonyolításában résztvevőknek, illetve természetesen a szereplőknek is. Jó érzés volt látni az összefogást! Remélem ez csak a kezdet, és ez az összefogás lesz jellemző a falura a továbbiakban is!!!!!!!!!!!

Idézet
2010.11.22. 15:23
gorcsevivan

Sziasztok!

Így is van, gratuláljunk azoknak, akik tettek azért, hogy a szombati nap létrejöjjön és hagyjuk a képviselőtestületet! Láttam én is néhány embert, akik szívüket-lelküket, de főleg a munkájukat beletették abba a napba. Köszönet nekik és reméljük a pénz is jó helyre kerül!

Idézet
2010.11.22. 12:31
simi

az előbb sikerült "saját" nevemet el írni!!!!!! +az összefogást .....

Idézet
2010.11.22. 10:40
sini

Ma irok először erre az oldalra.

Szeretnék gratulálni a szombati jótékonysági nap szervezőinek és a fafuból minden fellépőnek.

Számomra ez a nap egy kellemes csalódás régen láttam ilyen össefogást itt soponyán (vagy talán nem is)

Lassan 53éve élek itt (itt születtem) végre talán egy kis élet költözik kis falunkba.

Még egyszer GRATULÁLOK MINDENKINEK A SZOMBATI NAP HOZ!!!!!!!!!!!!!!!

Idézet
2010.11.21. 19:23
Ludovyka

 A jótékonysági nap kitünő kezdeményezés volt. Jó hangulatban telt. Személy szerint (bocs) nekem nem hiányzott, aki hiányzott. Remélhetőleg mindegyik büszke magára, mi Soponyaiak legyünk büszkék magunkra, hogy ez a nap össze jött és jól sikerült. A fellépőknek a családom nevében is szívből gratulálok. Szerintem aki úgy érezte, hogy ott a helye az ott volt. Minden korosztály képviseltette magát. Láthattuk hogy milyen sok értékes, tehetséges ember él közöttünk, becsüljük meg. 

Köszönjük a szervezőknek és nem utolsó sorban a Polgármesternek, ezt a szép napot!

Hajrá Soponya!

(ismét bocs, de egy-két szülő nem túlzottan figyelt a kisgyerekére, így a színpadon szereplők hangját sokszor zavarták, és a nézőket is, bár gondolom nem tudták megoldani a felügyeletet)

Idézet
2010.11.21. 14:40
gorcsevivan

Üdv. Mindenkinek!

A tegnapi jótékonysági nap fővédnöke,  a meghívó szerint, a képviselő testületünk volt. Én úgy tudom, hogy egy fővédnöknek illik ott lennie, az általa "fővédnökőlt" eseményen. Ehhez képest, végig ott volt a plgármester úr, a műsoros esten Hollósiné Anikó, a bálban pedig Simon Zoltán. Hol voltak a többiek??? Egyikükről tudom, másikukról  sejtem... Kettőről viszont, sem egyik, sem másik... MInden falunak olyan testülete van...

Idézet
2010.11.18. 20:55
Ludovyka

 Elég szégyen, hogy "döglött" Soponya honlapja. Reménykedjünk, hogy jó irányba változik valami. Igaz, hogy nem olcsó egy honlap készítés, karbantartás, de igenis meg kellene oldani. Részemről hiányolom a jegyzőkönyveket, pályázatokat stb. (el szoktam olvasni). Az biztos, hogy  ezt a portált nem fogja überelni, és én maradok itt.

A falu vezetői remélhetőleg olvassák a kommenteket. 

Idézet
2010.11.18. 17:59
rongyoska

Igen az-az oldal döglött,éreztem a szagát.

Idézet
2010.11.17. 19:00
Szerk.
Üdv Mindenkinek!
 
Nem hiszem, hogy azért nem küldi az önkormányzat a tájékoztatókat, mert így szeretné ellehetetleníteni a honlapot. Szerintem inkább igényük nincs erre a tájékoztató formára, már csak azért is gondolom így, mert a hivatalossal sem foglalkoznak. Például még mindig az előző ciklus szereplői vannak fent. Másrészt pedig annak ellenére, hogy nem mindig az jelenik meg amit feltétlen szeretnének, és az elmúlt években néha az illetékeseknek kellemetlen magyarázkodásokat kellet véghez vinni az oldal miatt, sokan ide néznek és reflektor fénybe helyezi Soponyát. Harmadrészt aki már próbált honlapot készítetni tudja mennyibe kerül, e három év tartalma több százezer forint lenne, ha önkormányzat készítetné, de ez meg ingyenes, önszorgalomból tartom fent, úgyhogy butaság lenne ellenezni részükről. Amúgy meg pont egy éve indult a soponya.hu akkor én magam sem értettem feltétlenül egyet ezzel (Lásd 2009. Indulhat Soponya hivatalos internetes oldala című cikk), de szerintem minél szélesebb a tájékoztatás, annál jobban lehet kapirgálni az információk között. Arról persze nincs információnk mennyire vált be a hivatalos oldal, és mekkora a látogatottság, minden- esetre a fórum elég döglöttnek látszik. Eddig szünetelt az internetes szavazás, most ezért teszek fel róla kérdést.

Szerk.

Idézet
2010.11.16. 20:15
rongyoska

KEDVES BARNI.AZ HOGY EDDIG NEM VOLT IDÖD AZ OLDALBŐVÍTÉSÉRE,SZERINTEM AKI EGY KICSIT IS ÉRZÖ EMBER EZT SZÓVÁSEM FOGJA NEKED TENNI. MI VELED VAGYUNK ÉS LESZÜNK.,ERRE AZ OLDALRA SZÜKSÉGVAN.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG