*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2009.11.24. 19:19
patriota

Tisztelt Enigma és mindenki akit érdekel!

Azzal kezdem, hogy mindenben egyetértek amit leírtál és örülök, hogy ismét olyan témát feszegetsz mely megoldására megtörténtek az előkészületek. A Faluszépítő és Természetvédelmi Egyesület utolsó ülésén elhatározta, hogy vizsgálni kívánja a település vizeit. Elsősorban a vezetékes ivóvizet, mellette az általad is szorgalmazott artézi kutakat és nem utolsó sorban a kerti tó vizét, hátha sikerül kideríteni a minden évben előforduló halpusztulás okát. Persze nem megvásárolt manipulálható vizsgálatokra gondolunk, hanem ez egyesület által végzett saját ellenőrzésre. Az ehhez szükséges eszközök beszerzése folyamatban van. Terveink szerint pár héten belül megkezdhetjük a vizsgálódást, amennyiben az egészségügyi normálértéknek nem megfelelő eredménnyel találkozunk, azt független laboratóriumban kívánjuk ellenőriztetni

Idézet
2009.11.24. 11:38
Enigma

. De én csak azért emelek szót, amivel nem értek egyet, és ami szerintem nem a falunk érdekeit szolgálja.

Köszönettel.

Enigma

Ez maradt le.

Idézet
2009.11.24. 11:36
Enigma

Tisztelt mindenki.

Elképedve olvasom a képviselő-testületi ülésének jegyzőkönyveit. Nem tudom, hogy ki hogyan látja a dolgokat, de én úgy érzem, hogy az orrunknál fogva vezetnek minket. .Polgármester, alpolgármester nélkül? Holott a jegyzőasszony is hangoztatta, hogy a törvény is elő írja. Na de akkor Soponya a törvények felett áll? Vagy hogy is van ez? Elgondolkodtató. És még akkor kijelentik, hogy 7 évig működött így is. Inkább nem hangoztatnám ezeket, a dolgokat. A polgármesteri hivatallal kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy bizonyos időközönként illett volna állagmegőrző munkálatokat elvégezni. Hiszen egy háznál is végzünk időnként, tatarozást. De ez eddig nem jutott eszébe sem, az előző sem a mostani polgármester uraknak. Lenne egy kérdésem a közhasznúak foglalkoztatásával kapcsolatban. Azt szeretném meg kérdezni, hogy ki és milyen módon jogosult a foglalkoztatásra? Azért minősíti a hivatalt az is, hogy kire bízza a térítvényes levelek kihordását. Mert ugyan is most volt hogy hordták ki a leveleket. És meg kérdeztem őket, hogy milyen levelet hoztak. Erre azt mondták, hogy nem tudják, mert nekik csak oda adták. És hordják ki. Szép. Még egy észre vételem lenne. Ha már majdnem mindenre van pénze a hivatalnak, akkor a faluban lévő artézi kutak minőségét miért nem vizsgáltatják meg időnként? Ugyan is elég sokan hordjuk a kútról, illetve a kutakról a vizet inni. Azért a kútvíz még mindig jobb, mint ez a vezetékes víz. És ahogy látom kisgyerekes anyukák is, viszik a vizet. De kitudja, hogy mennyire egészségesek ezeknek, a kutaknak a vizei. Régebben azért bevizsgálták időnként. Szerény véleményem az lenne, hogy különítsenek el erre, célra évente egy bizonyos összeget.

Ennyi lenne az én észrevételem, és gondolatmenetem. Ha valaki sértőnek, bántónak érezné a hozzá szólásaimat, akkor attól elnézést kérek. De én cs

Idézet
2009.11.21. 09:19
Ludovyka
Veled vagyok soponya gportal :
Idézet
2009.11.20. 21:37
Koz-beszolo
Amit Soponya honlapjával művelnek az illetékesek, nagyban példázza önkormányzati képviselőink helyes megítélő képességét. A falu feje felet döntenek úgy pénzek elköltéséről, hogy semmi értelme nincs. Persze ha saját zsebükből kellene finanszírozni, gondolom mindjárt jobb lenne egy ingyenes szolgáltatás, de így közpénzen semmi nem olyan drága.
Folyton beviszik őket a málnásba. Mindenesetre a jegyző asszonynak csak gratulálni tudok, egy költői kérdésem van csak hozzá, az egész falut hülyének nézi, vagy csak a képviselő testületet. Hajrá soponya gportal.
 
Javaslom aki egyetért ezzel a honlappal fejezze ki legalább egy rövid beírással ide. Lehet pusztán ennyi is Veled vagyok soponya gportal : )
Idézet
2009.11.19. 19:36
Szerk

Köszönöm Mindenkinek a támogatás!

 Most látom legalább, hogy az elmúlt közel két év nem volt hiábavaló. Bíztatok mindenkit írja le véleményét pro és kontra és érezze mindenki magáénak a honlapot továbbra is.

Gabesz a soponyai kastély tudtommal a Vagyonkezelőé, jelenleg Soponyának  nem sok beleszólása van sorsát illetőleg. Szerintem ennek ellenére, ha jó elképzelések vannak gondolom szivesen közvetít az Önkormányzat a siker érdekében. Vedd fel velük a kapcsolatot hivatal@soponya.hu, de megpróbálok segíteni én is ha szükséges, írj privátba a soponya@gportal.hu címre.

Tisztelettel Szerk.

Idézet
2009.11.19. 18:53
Ildy

Számomra érthetetlen, hogy lehet az, hogy másfél hónap alatt nem jutott el a képviselőkhőz a honlappal kapcsolatos levél!!!!!!!! Esetleg elképzelhető, hogy ha nincs a felszólalás még most sem tudnának róla???????????? Elgondolkodtató ez számomra!!!!!!!

Idézet
2009.11.19. 11:20
Csilla

Kedves Enigma !

Elnézést kérek eltévesztettem, sas0428 kedves hozzászólónak címeztem az írásomat. Valószinű azért, mert az Ön hozzászólását olvastam előtte,s ez rögzült bennem,így tőrténhetett ,hogy Önt szólítottam meg. Hátsó szándék,vagy valamilyen más negatív gondolat nem vezérelt.Nagyon köszönjük az elismerő szavait. (természetvédelemmel kapcsolatban)

Üdvözlettel ! Muzs Csilla

Idézet
2009.11.18. 22:57
gabesz

Kedves Soponyaiak!

Nemrég jártunk községükben, a Zichy kastélyt szerettük volna megnézni. Sajnos csak a biztonsági őrrel tudtunk beszélni. Körbejártuk és megállapítottuk, hogy egy különleges kincs van településükön. Hogy hogyan jutottunk el Soponyára? Egy több éves nemzetközi művészeti projekthez keresünk helyszínt (képzőművészet, tánc, színház, stb). Talán Önök közül tud valaki információval szolgálni, hogy kihez tartozik a kastély és milyen tervek vannak vele kapcsolatban.

tisztelettel,

p.gábor

ui. a korábbi hozzászólókhoz én is csatlakoznék az útminőséggel kapcsolatban.

Idézet
2009.11.18. 18:47
Fanny

Szép jó estét mindenkinek!

Eggyetértek Enigma hozzászólásával! Bár 160.000 Ft nem nagy pénz (mondhatják sokan) én úgy gondolom, ha egy falunak más fontos dolgokra nincs akkor nem kéne  ilyen dolgokra költeni. Lehetne inkább azt fejleszteni, kiegészíteni ami már megvan és működik!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG