*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.04.28. 09:58
Moka

Sziasztok!

Nem azért,hogy kötekedni akarnék,de lenne mibe.Vagy csak felhívni az emberek figyelmét bizonyos dolgokra.Nagyon sok mindenen lehetne változtatni,jobbá tenni a falut.Ha például a közmunkások nem a Kerti tónál ücsörögnének megbújva,vagy az Édenbe akkor lehetne nekik olyan munkát adni ami pénzbe nem kerül,de mégis tennénk a faluért.Pl. A kat. templomnál járhatatlan a járda esőzés,havazás után.Lassan eltakarja a föld, a gaz.Miért nem lehet felszedetni,újralerakatni.Máshol ez működött.A településőrökről annyit,hogy felesleges pénz kidobás.Bár nem tudom ki füzeti őket.Az egyik annyit iszik,hogy "kimegy" a lába munka közben.A másik meg szólni sem mer,ha lát valamit,mert nem akar senkivel sem rosszba lenni....Sok értelme van.!

Idézet
2010.04.06. 22:38
Koz-beszolo

Olvasom a testületi jegyzőkönyveket. Remekmű mind! Látom 3., 4. felvonásban vannak feltöltvel, csak a műfajukkal nem vagyok tisztában vígjátékok vagy királydrámák.

Idézet
2010.03.19. 17:06
patriota

Sziasztok!

Elgondolkodtam így a "választás" évében, hogy elég-e a süllyedő hajó kapitányát, esetleg a legénységet lecserélni? Van annak esélye, hogy az újjak  még szárazföldet érnek valamikor ezzel a bárkával? Nagyon meg kell gondolnunk, hogy kikre bizzuk ezt a hálás feladatott. Találunk vajon olyan elhívatott embereket akik a falu közösségért akarnak tenni, nem pedig a saját önös érdeküket képviselni?

Gondolkodjunk-> DÖNTSÜNK!

Idézet
2010.03.02. 10:01
Ildy69

Sziasztok!

Nagyon tetszik az új háttér!!!!!!!!!!! A véleményekhez csatlakozom, eggyetértek velük! Jó volna már ha történne valami ebben a faluban ami kivételesen az itt élő embereknek nem bosszúságot okozna!  

Mindenkinek szép napot kívánok!

Idézet
2010.02.25. 12:41
Aggie

Megint nincs normális közvilágítás a faluban.Hallottam,hogy a jegyzőasszony szeret nagy sétákat tenni.Tudom ajánlani neki és a polgármester úrnak,,hogy hajnalban sétáljon végig a falun városiasan,körömcipőben.Ne a hivatalban üldögeljenek és olyan rendeleteket hozzanak aminek nem sok értelmét látni.

Ja,én megtiltanám a faluban a szotyolázást is,főleg a hivatalban!

Idézet
2010.02.23. 21:58
Szerk

Üdv Mindenkinek!

Köszönet az írásokért annak a nyolc -tíz embernek akik rendszeresen életben tartják véleményükkel az oldalt. Ma már több mint száz regisztrált felhasználonk van, és napi ötven - hetven átlag látogató, de igazából csak ti a "kemény mag" :) írjátok meg egy - egy dologról a gondolataitokat. Úgy hiszem ennél több embernek van véleménye, a falu sorsát érintően. Továbbra is csak bíztatni tudok mindenkit itt vagy a fórumon szálljon be az írásba. Viszont technikailag ma még nem tudom megoldani, hogy közvetlenül tudjatok képet feltölteni az oldalra, de tudtok küldeni a soponya@gportal.hu címre.

Az lent leírtak tartalmával mint szerkesztő megpróbálok pártatlan lenni, de nem is vitatkozom,  mint magánember viszont nekem is van véleményen. Igy maradjunk csak annyiban, hogy hallgatás belee...........  

Idézet
2010.02.23. 08:35
sas0428

Egyet értek az előttem írt véleményekkel,és csatlakozom.Javasolnám a szekesztőnek hogy az oldalon nyisson,vagy hozzon létre egy szégyen táblát.Fellehessen tőlteni akár írást akár fotót azokról a dolgokról amire nem vagyunk büszkék,és úgymond Soponya szégyene.Ezen a szenny víz (szándékosan írtam így)beruházáson kívül nem történt semmi.Visza zuhantunk az időben.Háborús jelenség.Nincs normális közvilágítás,szét bombázott utak,stb.A tehetetlnség vagy a nemtörődömség mocsarába süjjedve pislognak azok akiknek kézbe kellene venni a falu sorsát.Hát ne így legyen,mert mi Soponyaiak nem így szeretnénk.

Idézet
2010.02.21. 21:11
Koz-beszolo

Én is csatlakozom leohoz. Nekem csak annyi kérdésem lenne az illetékesekhez, hogy így hóolvadás után találtam véletlenül az úton néhány négyzetcentiméter összefüggő aszfalt darabot a sáros kátyúk között. Hol lehet, e ritka területet védetté nyilvánítani?

Idézet
2010.02.20. 19:47
Ozzyris

Osztom a véleményed.

Idézet
2010.02.18. 12:45
leo945

Kicsit kürülnéztem itt megint, hát persze, hogy kinyílt a bicska a zsebemben...

Még októberben írta jegyzőasszony, hogy balesetveszélyesek a lelógó ágak, a járdába nyúló sövény, stb... Még jó, hogy az utak olyan zseniális állapotban vannak, hogy semmi balesetveszélyt nem jelentenek az ott közlekedőknak! Szóval először talán a sját portáján kellene már körbenéznie ennek a #@đ[@#đĐ[đ önkormányzatnak, aztán ugráltatni az embereket! A felvetés természetesen jogos, mert - "szép" magyarsággal - elő van írva, csak kicsit irritáló ez az ugrabugrálás, hogy "ne nézz csúnyán hülye soponyai, mert én vagyok a törvény keze, és összeroppantalak úgy, hogy beszarsz", közben pedig lassan az alapvtő életkörülményeidet is semmivé varázsoljuk "hozzáértő, és szorgalmas" munkánkkal! Gratulálok hozzá! 9 év munkaviszony után - szerencsétlenségemre - éppen ezen áldásos időszakban kellett életemben először táppénzre mennem magas lázzal. Kaptam is tanácsot, hogy nézzem a reklámokat, és vlasszak gyógyszert meg pihenjek... Nem jött be... Második hét antibiotikum kúra... rá két hétre (immár négy hete tartó) csallánkiütés az ügyeletes orvos szerint gyógyszerallergia miatt... Doktorurat nem hibáztatom, hiszen lövése sincs, hogy ki vagyok, mi vagyok... Csak egy apró célzásnak szántam a kis sztorit, hogy azért nem ártana már "szerezni" egy orvost erre a 2000 emberre...

Kettétört a csapágyam is! A következőt már tényleg behajtom ezen az ocsmány társaságon, akik magasról leszarják a falu lakóinak érdekeit. Jó volt reggel kimenni a fél ötösre is közvilágítás nélkül a kráterek között... És akkor az ágak amik a járdára, vagy affölé nyúlnak... azok a balesetveszélyesek... Én meg most jöttem a falvédőről éppen! Mi lesz az utakkal? Hallóóóó!

Ha április elsejéig semmi változás nem történik, ígérem kicsit "visszaélek a lehetőségeimmel" és nem kicsiny médiavisszhangot gyártok az ügynek!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!