***LEGFRISSEBBEK:***RENDKÍVÜLI! Ne legyen senki csőbe húzva! Szénmonoxidmérő beszerelésére előleg befizetése mellett járják a falut értékesítők! Szeretném felhívni a figyelmet az Önkormányzat, Polgármester senkit sem kötelez a szerződés kötésre.*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2015-ben is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2013.03.15. 14:21
melós

Köszönjük az infót!Ezenkívül senki nem hajlandó tájékoztatni a lakosokat.Tegnap a buszpályaudvaron fagyoskodtunk hetvenen az öt négyzetméteres bodegában és azt nem mondták hogy késni fognak,vagy nem indulnak járatok.Az önkormányzat részéről a polgármester gondolom jólvan és ez a lényeg,atöbbi levan .....Na de majd választások előtt még a kertitavat is telemerik vízzel,lesz szilárd útburkolat,csicsa-picsa müvház,hetedhét országra szóló ígérgetés.Apropó!a szőlőhegy felévezető út járhatatlan?Hogyan jut ki akkor az alpolgármester úr a hegyre?csak nem kint ragadt?

Várjuk a további infókat.

Idézet
2013.02.14. 18:47
Szerk.

ÜDV!

Nem gondoltam képeket feltenni a születésnapi koncertről, mert várom a video megosztóra feltöltött filmjüket, szerintem az többet mond el róla. Egy kis félhivatalos információ a Tábortűz Singers rajogoknak készül a honlapjuk, így ott napra készebb anyagok lesznek elérhetőek.

Szerk.

Idézet
2013.02.11. 21:16
képek

Nagyon jó estében volt részünk a farsangon. Kedves szerkesztő urat is láttuk és örülünk, hogy ilyen hamar tett fel képeket. De még mindig nem látok az óvodai bálról és aTábortűz Singers szülinapjáról.

Idézet
2013.01.30. 20:45
AuX85

Üdv Soponyaiak!

Megtaláltam Soponya legrosszabb állapotban lévő utcáját, Kossuth utca az szerintem!

Nem elég hogy nem lett megcsinálva mint amikor a többi, de még tiszta sár is!!!!!!!!!!!!!!!

Nem véletlen az utca elején van egy "tüzép" ahonnan aztán jön kifelé a sár.

Ja nem is jön a tulaj hordja ki, traktor kerékkel, de a főútra is sokszor!

Nem akarom elhinni, hogy ilyenér nem szólnak a hivatalból, de bezzeg a felszólításokat tudják küldeni, ha az árkodban ott van a falevél összekotorva!

ILYENKOR NEM KELL TENNI SEMMIT?????

 

 

Idézet
2013.01.03. 18:14
érdeklődő

Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi pontosan hivatalosan Soponya lakosainak száma? kÖSZÖNÖM

Idézet
2012.12.23. 19:47
Szerk.

Köszi az észrevételt jogos!

Bocs, hogy most válaszolok, de eddig nem értem rá! Igazad van tényleg jól sikerült az óvodai szülők bálja tényleg újszerű volt a retro disco. Kár, hogy azon is kevés szülő, lakos vett részt. Én magam is kint voltam és fényképeztem is sokat, de sajnos azidőben is más elfoglaltságom volt, így nem maradt időm ezeket cikké összeállítani. Persze ha valaki megírta volna egyszerübb lett volna csak feltölteni, mint például most a Jegyzőasszonyunk a karácsonyi csomag kiosztásokat fényképezte  és hozzá megírta a cikket is - így lényegesebb könnyebb dolgom volt. Tehát mindenki előtt ott a lehetőség.

Kellemes Ünnepeket Kívánok!


2012.12.20 21:59
képek

„ Kedves Szerkesztő! Jó látni a képeket a falúkarácsonyról, kár hogy sokan otthon maradtak. Pedig értékelni kéne azokat, akik próbálkoznak létre hozni valami jót, nem kis munkával. Hiányolok pár képet az óvodai szülők báljáról, ami szintén remek volt. Ott is nem mindennapi terem díszítést látthattunk, az asztalokon elhelyezett sütik vagy a fellépők, mind megérdemelnének hasonló dícséretet. Ahogyan olvashattuk és nézhettük a Kémeri élményeket. Továbbra is jó munkát kívánok.

Idézet
2012.12.21. 17:05
vargáné krisztina

Kedves Soponyaiak,ennek a bajbajutott családnak szeretnénk segíteni,ha valaki tud segíteni bármivel azt jelezze.A Jobbik soponyai Alapszervezet,mindenképpen támogatja tartós élelmiszerrel a családot ,meg el is visszük Izsákra ,még karácsony előtt.Nagyon fontos lenne ,minél több élelmiszer,ehhez pedig összefogás kell.Tisztelettel:Vargáné Koleszár Krisztina!

Idézet
2012.12.21. 17:05
vargáné krisztina
Megkérek mindenkit, hogy olvassa el!
Ma reggel amikor vásárolni voltam , ott állt mellettem egy anyuka aki épp joghurtot nézegetett.Két db. zsemle volt a kosarába, semmi több.Nem látta mennyibe kerül a joghurt és megkérdezte tőlem. 134ft.-volt. Sírva visszatette.Majd a pénztárnál oda álltam mellé és megkérdeztem, hogy valami baj van? Annyit mondott kint megvár és elmondja. Elmesélte , hogy életveszélyessé állapították a házukat.Persze végig sírva mesélte...Két kisgyermeke van, két gyönyörűség. Eldöntöttem, hogy bármi áron is segíteni fogok nekik!!!! így hát elmentem vele haza, körülnézni a ház körül. nem vagyok nagy igényű és nem vetem meg a szegény embereket! De el kell mondjam 5 percnél tovább nemtudtam a házukba lenni annyira rettenetes, úgy éreztem azonnal rámdől.Megígértem neki, hogy megpróbálok minden követ megmozdítani, hogy azok a pici gyermekek ne rettegve feküdjenek le, és a szülei ne felváltva tudjanak aludni, hogy nehogy összedőljön a ház! Elmesélte, hogy sajnos a gyerekek amikor kérdezik, hogy mikor lesz karácsony : a válaszuk, hogy lehet idén elmarad...Nemhogy karácsonyfájuk és ajándékuk, de még ételük sem lesz! Én úgy gondolom, hogy összelehet fogni, vannak még lelkes és jóindulatú emberek, hogy ezen a családon segítsünk. Ha mindenki csak egy kicsit ad, nekik az már hatalmas segítség! Elsősorban tüzelőre, ételre, de legfőképp pénzbeli segítségre lenne szükségük, hogy a házukat megtudják menteni! Kérek szépen mindenkit, hogy egy ici-picivel segítsenek nekik, annak két pici gyereknek is had legyen nyugodt, szeretettel teljes karácsonyuk! Legyen az aszatlukon nekik is étel! Örülnék ha minnél több emberhez eljutna, segítsetek legalább egy megosztással! Bankszámlaszámot nemtudott szegény adni, mert nincs neki, de telefonon el lehet érni!Nem szeretném a teljes nevét kiírni! Judit, 06-20-915-1738.
Előre is köszönöm azoknak akik segítenek!!! Ha valaki csomagot szeretne nekik küldeni, címük: 6070 Izsák, Kálvin Tér 7.

 

Idézet
2012.12.20. 21:59
képek

Kedves Szerkesztő! Jó látni a képeket a falúkarácsonyról, kár hogy sokan otthon maradtak. Pedig értékelni kéne azokat, akik próbálkoznak létre hozni valami jót, nem kis munkával. Hiányolok pár képet az óvodai szülők báljáról, ami szintén remek volt. Ott is nem mindennapi terem díszítést látthattunk, az asztalokon elhelyezett sütik vagy a fellépők, mind megérdemelnének hasonló dícséretet. Ahogyan olvashattuk és nézhettük a Kémeri élményeket. Továbbra is jó munkát kívánok.

Idézet
2012.12.13. 13:20
Szerk.

Köszönjük a dícséretet! Tényleg nem értem már a Tábortűz Singerst.

1. A közös karácsonyi asztal tényleg működött eddig, és éppen a közösön van a hangsúly, tehát az észrevételünk annak szólt,hogy ne legyen különcködés, de ezt csak ajánlásig vittük azt mondtuk azt csináltok, amit akartok.

2.Tényleg jól müködött a születésnapi koncert és a többi rendezvény, azt is tudjátok hogy ezért kezdetektől fogva számítottunk rátok. Ti mondtátok le a koncertet.

3. A civilek továbbra is nyitottak minden megoldásra. A sértödöttség nem részünkről van!

4. Ha tényleg nem most tartjátok a születésnapi koncertet tudomássul vesszük, de akkor ne rólatok szóljon a történet,  főleg ne ilyen negatív hangulatban.

Tisztelettel és köszönettel! Barni

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

www.lendvaikert.gportal.hu

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com