*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** Köszönjük a 9 év figyelmét és segítségét, de a soponya gportal már nem frissül tovább.*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2013.09.30. 21:25
Szerk.

Tisztelt Diamond!

Nem akarom megjátszani a hülyét, hogy nem tudom nagyjából miről is van szó, de a felek ügyei nem rám és előre bocsátom lehet másra sem tartoznak. Így nem tudom miért itt intézik, de ha nekik fontos a nyilvánosság akkor megtiszteltetésnek veszem minden írásukat. Az utóbbi gratulációhoz viszont én is csatlakoznék.

Szerk.

Idézet
2013.09.30. 20:50
diamond
Tisztelt Barnabás! Köszönöm a véleményét! Igaza van, de egyes emberek miért személyeskednek egymással? Soha nem tudjuk meg! Aki ezeket olvassa tudja, kikről van szó. Személyesen vettem részt a szombat esti programon, ahogyan ön is. Èn csak gratulálni tudok a fellépőknek! További sikeres , kitartó munkát kívánok! Tisztelettel: diamond
Idézet
2013.09.30. 19:58
Szerk.

Tisztelt Diamond!

Nem tudom mely hozzászólások nem tetszenek, én sem értek mindig minden commenttel egyet, de sokan sokfélék vagyunk. Addig míg nem durvulnak el a dolgok személyeskedésig vagy nyomdafestéket nem tűrő hangot nem üt meg az írás, addig hagynom kell. Valóban közösségi oldal a közösség minden tagjának rendelkezésére áll elmondani véleményét. Az esetleges cirkuszban, ha van, akkor én csak porondmester lehetek. A NÉP hogy mire kíváncsi azt se ön, sem én nem tudom pontosan, a látogató számból derül ki csak valami  pl. utóbbi 4 napban háromszorosára nőtt. Akkor valami csak érdekli őket!

Tisztelettel! Szerk.

Idézet
2013.09.30. 19:13
diamond

Tisztelt Barnabás!

Ritkán járok az oldalon, de ismét negatív dolgokat tapasztalok.A veleményem csupán annyi lenne, hogy a NÉP nem erre kíváncsi! Ez egy közösségi oldal, nem  a Fővárosi Nagycirkusz.

Szerintem az ilyen jellegű hozzászólásokat nem lenne szabad megengedni!

Megértését köszönöm!

Idézet
2013.09.30. 07:14
Dóri

Mindenkinek ilyen barátságot kívánok, ahol mindig mindenki kibeszélte a másikat, és ha valakinek valakivel bármi problémája volt azt 2-3 év után kell a fejéhez vágni, ja, de azt sem a szemébe, hanem egy másik emberen keresztül... Egy barát pedig még akkor sem vág ilyen förtelmes dolgokat az ember fejéhez, - telefonon! -, ha a kapcsolat netán megszakadt, főleg, hogy nem is volt ott, amikor ezek történtek...

Lejárató kampány  nem tudom, hol és miként zajlik...Ha kaptok néha egy-egy SMS-t azt csak Ti olvassátok, senki más (nem úgy, mint a világhálón -  mint például most is, meg még máshol...). Az SMS-nek pedig nyilván oka van, hiszen az illetővel, és velem sem tudtátok a problémáitokat megbeszélni... A faluban egyenlőre rosszat nem terjesztettünk, ha ti így halljátok vissza, akkor tudhatnátok, hogy minden szájról szájra száll, mindenki úgy csűri-csavarja a dolgokat, ahogy szeretné és neki tetszik... Mi nem "fikázunk" senkit, de ha ez hiányzik, szóljatok... Ne higgyétek azt, hogy olyan jó dolog látni Benneteket a színpadon, mikor ezt mi is, én is imádtam csinálni; hogy mi nem őrlődünk, nekünk nem fáj semmi, vagy mi nem pont ugyanannyit kaptunk Tőletek, mint Ti tőlünk...

Hogy a dolgok idáig fajultak az a MI és a TI hibátok...

A színpadkép tényleg jobb lett, nekem is jobban tetszik; bár ezt is mondhattátok volna, hogy mi nem voltunk odavalók, hiszen nem vagyunk se szépek, se vidámak, se jó hangúak... Csak kár, hogy mind ez most derült ki... Legalább örülök, hogy tanultatok a hibákból - itt volt az ideje, csak így tovább...

Idézet
2013.09.29. 23:32
ATOM

OSSIAN:SZAKÍTÓPRÓBA   

Láttam azt, hogy bántottak, megsajnáltalak,
Elhittem, hogy másoknak az áldozata vagy.
Céltalanul tengődtél, befogadtalak,
Sokáig eltűrtem a súlyos dolgaidat.

Lassan kinyílt a szemem, megismertelek.
Érzek ezernyi okot, hogy elküldjelek.

Ez az én házam, ez az én otthonom,
Aki békével jön, azt befogadom,
Kell már a rend, béke és csend.
Ez az én házam, ez az én asztalom,
Aki barátként jön, azzal megosztozom,
Ha így megfelel, mindig lesz hely.

Megmutattad arcodat, a mohóságodat,
Hogy soha senkit nem tűrsz meg és mennyit ér szavad.
Nem hagysz semmit másoknak, mennyire önző vagy,
Törvényeid az állatoké, hol az erősebb marad.

Idézet
2013.09.29. 22:00
Crow

Kedves Tábortűz Singers!

 Örömmel tapasztaltam, hogy a létszám csökkenés előnyötökre vált. Nézőként és megfigyelőként jó volt látni egy olyan felállást ami belső viszályoktól mentes és jó kedvű. Ne törödjetek azzal ki mit terjeszt rólatok és hogy kit akar ellenetek fórdítani. Legyetek mindig megfontoltak és ne hadjátok rosszakaróitoknak, hogy elkanászodjanak. Az erkölcsi győzelem mindig legyen a tietek!

Üdvözlettel: Crow

"Kedves" Magyar úr!

 Felháborít a viselkedése. Megdöbbentő, hogy képes ezekre a gyerekes és már-már frusztráló dolgokra amiket már hetekóta művel. Bevallom csak külső szemlélő vagyok, de a hírek engem is elértek és nem az ön/önök álltal keltett hírek. Tettei szánalomra se méltóak. Életét önmaga tette még sanyarúbbá azzal, hogy "elüldözte" barátait "otthona melegéből". Kívánom önnek a változás reményét és a jövőre való tekintetre csak annyit "Eszed legyen ne étvágyad".

Üdvözlettel: Crow   

Idézet
2013.09.29. 13:00
godo istvan

 A Tábortűz Singers nevében szeretnék köszönetet mondani a Közösségi Ház avatón megjelent közönségnek. Büszkék lehetünk falunk megújult létesítményére, és az ünnepségen fellépőkre. Az új Singers is azt hiszem, bizonyított, a közönségnek és nekünk csak ez számít. Köszönjük Baráth Pista bátyám segítségét, és Varga Gábor országgyűlési képviselő úr gratuláló és bíztató szavait. Akik viszont gúnyolódni , "fikázni" jönnek el egy-egy fellépésre,és KILÉPÉSÜK óta csak "sárdobálást" és "lejárató-kampányt" folytatnak ellenünk, azoknak nyitott a lehetőség hasonló,-vagy jobb-produkcióval előállni. HAJRÁ SOPONYA, "ismerős emberek, hantok és rögök, mindnyájunk otthona"!

 

Idézet
2013.09.29. 12:15
Magyar Attila

Gratulálok a Közösségi Ház avató ünnepségéhez. Jól éreztem magam a remek és változatos műsorokat látva. Kár, hogy nem lehetett az egész házat körbe járni.

Külön szeretnék gratulálni a Tábortűz Singersnek, (melynek sajnálatukra a tagja voltam) a  visszafogott előadásért. Sajnos mialatt a produkciót vettem fel, a csapat "Facebook manager"-je, eléggé meg zavart a viselkedésével." Most már lehet fikázni, de nincs értelme"- mondta. Sem a fellépések alatt, sem utána mi nem csináltunk ilyet a családommal. Ami pedig a kilépésünk körül zajlott, azt nem ilyen nívós műsor keretén belül kell a másik fejéhez vágni. Pláne neki ebbe nem igazán kéne bele szólnia. Így már nem aggódom a gyermek nevelésen, hogy elrontottam,mert másoknál is akad bőven hiba. El lehet gondolkodni. Mivel mi nem facebook-ozunk, ezért a g portálon írtuk meg e pár sort. Ha bárkit meg sértettünk ezúton kérek, kérünk elnézést.

Idézet
2013.09.13. 06:48
Németh Gábor

Kedves Picur és többiek!

Jó hírt is vártam volna... Pedig épp azt számolgattm a napokban, hogy ebben az évben mennyi mennyi rendezvényt vezethettem, sajna ezúttal semmi Soponya nem volt benne...
Ha unatkoztok, gyertek majd a 2 és fél napos Lecsófőző Vigasságra, ezen a hétvégén Mangalica fesztivál a Piac térnél, és lesz majd Fehérvár hangja is, Móron meg bornap....:-)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!