*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** Köszönjük a 9 év figyelmét és segítségét, de a soponya gportal már nem frissül tovább.*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.12.13. 12:04
összefogás?

Ízléses a díszítés, már most karácsonyi hangulatot teremt. Csak a " közös asztal" hangzik egy kicsit furán. Tavaly is tettünk süteményt a közös aztalra, ahogyan azt tettük volna az idén is. Szomorú, hogy a pár tálca süteménnyel, félreéretést és fájdalmat okoztunk  a szervezésben résztvevőknek, amellyel gazdagabbá szerettük volna tenni az együtt töltött délutánt, ami  egyébként nagyon jól sikerült. Hiszen a két program, a falukarácsony és a születésnap jól megfért egymás mellet azon a délutánon. Kívánjuk, hogy az idei falukarácsony még sikeresebb legyen és érezze jól magát mindenki.Kellemes Ünnepeket Kívánunk! Köszönettel: Tábortűz singers

Idézet
2012.12.12. 11:10
rongyoska

FIGYELEM. BETÖRÖK JÁRTAK FELÉNK.MINDENKI FIGYELJEN ÉRTÉKÉRE.SZOMSZÉDJÁRA.

Idézet
2012.12.11. 15:52
Németh Gábor

Kedves emdé!

Amennyiben ez egy Facebook oldalon tett megjegyzésemmel kapcsolatosan kerül említésre, (mármint az adventi szombat délutánok), továbbra is mondom, hogy nem bántó szándékkal jegyeztem meg, DE ez a szombat ráadásul munkanap is volt... Nem szerencsés időpontválasztás... Én is hallottam már vissza magamról infókat, mert ugye idén nem tudok otthon lenni, de a városi advent Vörösmarty Rádiós kívánságműsora és az ifj. Ocskay Gábor jágcsarnokban tartott közönségkorcsolya (mellékállás) mellett sajnos nem maradt IDŐM a soponyai Falukarácsonyon aktívan részt venni!
Bocsánat Mindenkitől!

Idézet
2012.12.08. 18:01
Szerk.

Nem kell aggodni Soponyáért. December 21-én a világvége érdeklődés hiánya miatt elmarad. :)

Idézet
2012.12.07. 23:04
emdé

Igaz, még csak most kezdek felnőni, megtapasztalni, milyen is felnőttnek lenni, de azt hiszem, semmi értelme nincsen, ugyanis vannak emberek, akik olyan gyerekesen tudnak viselkedni, hogy az már nem igaz...

Azt hittem, össze lehet tartani, együttműködni, még ha az úgymond "felsőbb rétegekre" nem is úgy lehet számítani, de úgy látszik, ez itt tényleg nem megy. Felesleges ócsárolni a másikat, hiszen mindenki egyforma, s ugyanazt csinálja...szidjuk a másikat, szervezzük egymásra programjainkat, keressük a kákán is a csomót...

Mellesleg - halovány megjegyzésként ide a végére -, ha már a falu adventjével is probléma lenne: a kezdetektől fogva szombat délutánonként kerül megrendezésre...

Ezt leszámítva tényleg Mindenkinek Szívből Kívánok Kellemes Ünnepeket! :)

Idézet
2012.10.24. 15:34
Németh Gábor

Felhasználó kérésére törölve!

Idézet
2012.10.18. 19:33
Aux85

Honfi Márk!

Keresd a képpel kapcsolatban Bárány Istvánt ; istvanbarany@citromail.hu-n

 

Ennyit tudok csak segíteni, beszéltem vele és nála vannak, ha minden igaz azok a képek!

üdv!

Idézet
2012.10.15. 20:37
Honfi Márk

Üdvözletem! Szeretnék kicsit visszamenni a 2008-as Soponyai galambkiállításra. Volt ott egy fiú aki sorba lefotózta a tenyésztőket miután átvették a díjukat eredményhírdetéskor. Nem tudja véletlenül valaki, hogy ő hova töltőtte fel (már ha feltöltőtte őket) ezeket a fotókat? Csak azért kérdezem, mert édesapám és én is ott voltunk és minket is lefotózott miután édesapám átvette a serleget (mivel ő is tenyésztő) én pedig mellé áltam úgy fotózott le minket. Nagyon megköszönöm a segítséget!

Idézet
2012.09.25. 12:10
Aux85

Üdvözlök minden kedves olvasót!

 

Egy kicsit más témát szeretnék "felhozni".

Nem értem, hogy a Damjanics utcában (buzsgödör), miért kellett  levágni a nádat, kinek volt útjában? Biztos nem volt milyen munkát adni az embereknek!

Nem is azzal van a bajom, hogy lelett vágva, hanem azzal van a nagyobbik bajom, hogy miért most, miért nem a télen.

Most le lett vágva, és szépen csak ott rohad, nagyon szép látvány!

Idézet
2012.09.18. 18:24
rika

Kedves Gábor! Köszönöm szépen a segítséget! További szép napot kívánok!

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!