*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.06.21. 13:36
Németh Gábor

Sziasztok!


Magyar szereplőket és helyszínt keres nyolc országban forgó, Move On című road movie-jának hazai epizódjába a Telekom: a magyarországi kulcsjelenet, egy hamisítatlan falusi esküvő helyszínéül kerestetik a legszebb, leghívogatóbb magyar falu! Bárki javasolhatja kedvenc helységét, mindössze annyit kell tennie, hogy a faluról készült rövid videót feltölti a film honlapjára.

Az a szerencsés, akinek a faluját kiválasztják, meghívást kap a nemzetközi produkció forgatására!

íme a részletek:

Hollywoodi filmhez keresi a legelbűvölőbb magyar falut a Telekom!

Magyar szereplőket és helyszínt keres nyolc országban forgó, Move On című road movie-jának hazai epizódjába a Telekom: a magyarországi kulcsjelenet, egy hamisítatlan falusi esküvő helyszínéül kerestetik a legszebb, leghívogatóbb magyar falu!

Egyedülálló lehetőség áll most azok előtt, akik mindig is vágytak arra, hogy részt vegyenek egy igazi hollywoodi produkcióban! A jelentkezők ugyanis most ötleteikkel alakíthatják a Telekom és Asger Leth interaktív filmjét: saját településüket vagy egy általuk kedvelt falusi helyszínt javasolhatnak a produkciónak!

A nemzetközi produkció alkotói helyszínt keresnek a magyarországi forgatáshoz, amelynek kulcsjelenete egy hamisítatlan magyar falusi lagzi lesz. Bármelyik magyar falu jelölhető a forgatás helyszíneként a www.move-on-film.hu oldalon. A falvakat nevezni a település szépségeit bemutató saját készítésű fényképekkel vagy videóval lehet, amelyben akár a helyi lakososok is megszólalnak.

Az a szerencsés, akinek a faluját/viccét/köszöntőjét kiválasztják, meghívást kap a forgatásra!

Háttér:

Első alkalommal készül olyan film, amely a közönséget eddig nem látott mértékben vonja be a filmkészítés kreatív folyamatába.  A jelentkezők az előkészítő munkálatoktól kezdve a film befejezéséig folyamatosan befolyásolhatják a film számos tényezőjét: a helyszínét, a szereplők nevét vagy a filmzenét, sőt akár szerepelhetnek is a filmben.  A főszerepet Mads Mikkelsen játssza, aki nemrég a legjobb férfi alakítás díját nyerte el a Cannes-i Filmfesztiválon. A történet további szálait a közönség alakítja. A női főszereplőt, Mads Mikkelsen filmbéli partnerét, illetve a Bécsi Operaház pénztárosát, és egy tehetséges háziállatot még keresik a filmbe az alkotók, hogy csak néhányat említsünk a sok szerep közül, amelyre a közönség jelentkezését várják. A nemzetközi produkció Magyarországon forgó epizódjához,

Idézet
2012.06.20. 16:35
gombóc

Soponyára keresek bébiszittert havi egy-két alkalommal. (házvezetés nincs!!) Kérem ha valaki tud ajánlani valakit, vagy jelentkezne, a leveleket az allas1127@freemail.hu címre várom.

Idézet
2012.06.19. 14:46
rika

Sajnos az időm nem nagyon engedi hogy sokat itt üljek a gép elött igy sajnos régen voltam már it bent az oldalon is. De amint látom sok mindenröl nem maradtam le! Volt szerencsém ott lenni  a balagáson. Igaz hogy elég hoszura sikerült, de senki sem emlitete meg hogy milyen nagyon szép volt! Nekem kimondotan nagyon tetszet. Nem tudom hogy most elöször volt-e a galab röptetés vagy ez szokás Soponyán de nagyon látványos volt az is! És ezuton kívánok minden most ballagó nyolcadikosnak nagyon sok sikert a továbi tanulmányaihoz és az egész élethez!

Idézet
2012.06.11. 21:29
Szerk.

Tisztelt Picur!

Köszönöm észrevételét! Szeretném néhány szóban ismertetni az oldal jelenlegi ritka frissítésének okát. Az oldal társadalmi munkában készül, szabadidőben, és bármennyire is szeretném készíteni munkámból kifolyólag -ami jórészt szezonális jellegű- nincs mindig időm rá. Minden évben így van ez. Természetesen mindenkinek lehetősége van, hogy közvetítsen eseményekről, fényképeket készítsen, cikkeket írjon helyi rendezvényekről!!! Ezeket szerkesztett formátumban megküldve -ígérem gyorsan feltöltöm. Picur ajánlom ezt a lehetőséget Önnek is.

Természetesen az események egy részén, azért én is kint voltam és készítettem képeket hamarosan láthatóak is lesznek.  

Ugyanakkor én is hadd dobjam vissza a labdát! Minden rendezvényen ugyan azt 30-50 embert látom a közel 2000 lakosból. Miért van a település az érdektelenség mocsarában??? Miközben sokan látogatják továbbra is az oldalt az elmúlt hónapokban nem sok bejegyzés írtak. Miért nincs fórum? Hol vannak az eddigi hozzászólok, akiktől tényleg élő lehetne az egész??? Úgy látszik nem csak nekem van sok munkám, vagy már nincs is megosztani való gondolatunk sem egymással!

Idézet
2012.06.09. 14:09
Picur

Tisztelt Szerkesztő úr !

Előre is elnézését kérem, de az utóbbi fél évben igen csak lejáródott szememben a Soponya-G-portál.

Mivel már fél éve jóformán semmi információt nem tud közölni. Hiába kattintok ide minden áldott nap. És szerintem azért volt egy-két esemény ebben a kis faluban az elmúlt pár hónapban. Lehet, hogy ha minden eseményről van egy kis beszámoló, nem csak a gyűlések jegyzőkönyvéről, akkor még több érdeklődőt vonzana ez a honlap.

Idézet
2012.05.14. 17:37
gydavid

Éden presszóba kisegítő alkalmazottat keresünk, takarítással! Részmunka idős. 06 20 5118350

Idézet
2012.04.11. 17:09
Picur

Ismét túl vagyunk egy bálon, ahol Mindenki nagyon jól érezhette magát, ami köszönhető szeretett Nyugdíjasainknak, és természetesen Horváth Tamásnak, aki kitűnő hangulatot teremtett muzsikájával.

És én, mint fanatikus Tábortűz Singers rajongó nem hagyhatom szó nélkül, hogy ez a kis csapat ismét kitett magáért. Még szerencse, hogy hallottam a faluban, különben nem is tudtam, hogy fellépnek, és hogy ennyi meglepetés vár ránk a bálon. Szerintem remek műsorral rukkoltak elő, 1 év után - kissé megújulva. Nagyon bízom benne, hogy ez a lendület sokáig fog Náluk tartani, és a lehetőségekhez képest minél színvonalasabb előadásokat láthatunk és hallhatunk majd Tőlük.

Csak így tovább!

Külön gratulálok Petrának, bár nagyon sajnálom, hogy nincs már benn e remek csapatban.

Idézet
2012.03.29. 12:54
Enigma

Majdnem jó !!  :-)

startlap-ra gondoltam,és tudsz lenne a hiba.

 


2012.03.29 12:52
Enigma

„ Kedves Beleunt !!

Javasolnám számodra a stertlapot. Ott mindig van változás.  :-)

Illetve a chat.hu-t mert ott mindenről tusz beszélgetni. :-)

Üdvözlettel.: Enigma.

Idézet
2012.03.29. 12:52
Enigma

Kedves Beleunt !!

Javasolnám számodra a stertlapot. Ott mindig van változás.  :-)

Illetve a chat.hu-t mert ott mindenről tusz beszélgetni. :-)

Üdvözlettel.: Enigma.

Idézet
2012.03.16. 18:14
Jucus

Tisztelt Soponyaiak,

Fiatal gyermektelen pár,Kiadó házat keres soponyán hosszutávú albérletbe,lehetőleg bútorozottat.Ha valaki tudna valamit kérem irjon,köszönettel:.Jucus

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG