*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** Köszönjük a 9 év figyelmét és segítségét, de a soponya gportal már nem frissül tovább.*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2014.03.22. 08:46
varga z. jobbik

Azt hiszem a közmeghallgatás kudarca jól tükrözi az emberek véleményét a jelenlegi vezetőséggel kapcsolatban. Pedig azt hittem ,hogy az előző garnitúránál rosszabb már nem jöhet. Sikerült rácáfolniuk! Bár ha jobban megnézzük, az összetétel nem is változott túl sokat.

 

Idézet
2014.03.18. 17:36
Németh Gábor

Kedves mindenki!

Ég a pofám... a felnőtt farsang kapcsán volt egy kis gikszer, mert megígértem Babus néninek, hogy levezetem a műsort és a kisfiam megbetegedett, így nem mentünk Soponyára, és elfelejtettem szólni! Mea Culpa, nyilvános megkövezés, stb....
DE!!! Elviekben vasárnap délelőtt a Vörösmarty Rádióban vendégem lesz Béndek József polgármester úr! Ha van kérdés, várom e-mailben: nemeth.gabor@vorosmartyradio.hu
Aki nem tudja hallgatni otthon, annak ajánlom a http://vorosmartyradio.hu címet!

Idézet
2014.03.08. 20:54
Szerk.

Itt meg a szerkesztő hangja. Nem voltam a felnőtt farsangon, így általam nem készülhettek képek, de ha ír és küld képeket, mint általában más esetben is szívesen megjelentetem. A frissítéseknél tartva szeretném felhívni a több százezer forint közpénzből készült soponya.hu hivatalos oldalra a figyelmét, hátha ott talál újabb információkat. A közmeghallgatásról meg csak annyit, hogy ott viszont a nép-hangja nem volt.

Idézet
2014.03.08. 20:13
A Nép-hangja

Kérdeznék valmit!

Miért nincsenek képek itt a "Felnőtt" Farsangról ?

Tudtommal a tisztelt "Szerkeztők" is jelenvoltak, akkor miért nincsenek képek, vagy legalább pár sor?!

Nem várom el, hogy minden apró mozzanatot jegyezenek az oldalon, de mindenki sír, hogy nincs frissítve az oldal, aztán ha mégis egy ilyen "gyalázást" kell látnom, hogy senki nem ment el a kötelező meghalgatásra.

Kicsit elkellene gondolkodni, hogy jól megy-e ez így.

Idézet
2014.02.23. 22:53
Magyar Attila

Részesei voltunk családommal Székesfehérváron a Szent István Művelődési Házban tartott Szépirodalmi Felolvasó Maratonon, melynek középpontjában Wass Albert művei álltak. Büszkén töltött el bennünket, hogy kis falunkban a Soponyai Jobbik Alapszervezetnek köszönhetően már két alkalommal volt Wass Albert verses est. Ezúton szeretnénk gratulálni és biztatni őket,hogy minden évben ha tehetik szervezzék meg. Köszönettel: Magyar Attila és családja

Idézet
2014.01.01. 20:51
Magyar Attila

B.Ú.É.K.

Idézet
2013.11.14. 22:23
Szerk.

Szia Attila!

Kösz, hogy megosztod ezeket infókat, így máris beszélünk róluk és meg van említve ezen az oldalon is. Amúgy nem maradtak nyom nélkül ezek az események, októberben a megyei lapban annak rendje és módja szerint a település vezetői hivatalos kommunikációban beszámoltak róluk. Ajánlom a feol.hu archívumát.  Van aki kevésbé örül ezeknek az apróbb lépéseknek, van akinek elég ennyi is.

A hozzászólásokban tehát vannak negatív és pozitív dolgaink. Az oldalnak éppen az a lényege, hogy minél több mindenről beszámoljon, minél több szemszögből látassa Soponyát, esetenként a településen kívülről külső szemlélőként. Amúgy én magam elismerem sokszor  csúszásban vagyok,  vannak évekkel ezelőtti érdekes anyagaim, amiket még nem jelentettem meg, de egyszer sor kerül rájuk. Vannak még „adósságaim”.

Az Erzsébet Napon biztos, hogy én nem leszek kint, de sok sikert kívánok innen is hozzá. Attila viszont ha van kedved fényképezz és írj hozzá cikket én szívesen feltöltöm ide. Kérlek szerkesztés előtt olvasd el az impresszum Szerkessze Ön az oldalt részt. Amennyiben ezzel kapcsolatban technikai kérdésed van privátban megbeszéljük.

Idézet
2013.11.13. 20:42
Magyar Attila

Tisztelt Olvasók!

Hiányolom a Soponyán történtekről szóló írásokat, fényképeket.

Túl vagyunk a Művelődési Ház avatásán, sőt már a próba fűtésen is, mert a megnyító után sokan hiányolták, ennek meglétét.

 A Könyvtárat is átadták.

Akadnak rendezvények is.

A Vadászház Márton-napi menüvel várta a  vacsorázni vágyókat.

Hétvégén Erzsébet napi rendezvények lesznek, melyre szeretettel várják a lakosokat, családokat.

A Kerti tavunk is megérdemelne pár képet, mert csoda szép az őszi napsütésben. Érdemes ki sétálni, körbe járni.

Készülnek a térkövezések, árkok, utak, járdák.

Mennyi minden történt, történik a faluban.

 Röviden ennyi, tudom mindenki már a facebookon lóg, mert haladni kell a korral, de azért a gportált is van aki szívesen olvassa, látogatja nap mint nap.

Idézet
2013.11.07. 11:25
Németh Gábor

Nem sértődöttség ez... Elkeseredettségnek hívnám...
Enni pedig soha nem a soponyai önkormányzattól kaptam... Azokért a műsorvezetői feladatokért, amiket a falu lakosainak ingyen megtettem, egy falutáblával odább már komoly tízezreket kapnék... Volt, hogy 40-50 ezres munkát nem vállaltam el, csak mert Soponyán megígértem, hogy jövök. (Igaz, ezek nem Önkormányzati fekérések, DE SOPONYA, a SZÜLŐFALUM)...
Amikor édesanyám és édesapám szorgos idestova négy évtizedes munkájának gyümölcseként épült házba mocskos kezű idegen betört, nagyon pipa voltam... ezek azóta több tucat soponyai lakást fosztottak ki és a soponyai polgárok Tőlem kérnek segítséget, mert tudják, hogy  sok mindenkit ismerek "fentebb"... bosszant hogy nem tudok segíteni...
Most, hogy a kormány bevállalja az önkormányzatok adósságát, talán jut majd egy pár százezres beruházásra - térfigyelő kamerákra.... Vagy az a dió árából lesz? :D

Idézet
2013.11.06. 20:04
simi

Lehet nem olvastam vissza fele sok írást mert nem találom azt aki most abba az edénybe piszkít ahonnan enni kapott!!Gábor kapott enni a faluban csak nem a falutól! Viszont ha nem is sokat de a válalkozása ha kicsit is de tett a falu kasszájába!

(egy kis javítás:így hangzott volna  harag azokkal szemben akiket  egyáltalán nem érdekel a faluban élők sorsa és annak idelyén bizalmat szavaztak neki!)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!