*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Nyitólap

Üdvözöljük Soponya honlapján!

Ismerkedjen meg településünk szépségével, kultúrájával, az itt élő emberek mindennapjaival, és látogasson el hozzánk minél előbb személyesen is.

 


Legfrissebb feltöltések

 

Veszélyes ammónia-szivárgás okozott riadalmat ma Soponyán.

Szerk.  2016.05.24. 23:03

VADEX vadhúsfeldolgozó üzeméhez ammónia-szivárgás miatt riasztották a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet. A rendőrség biztosította a helyszínt és egy kis időre még az utat is lezárta.

40 éves a Mesevár Óvoda.

Szerk.  2015.06.01. 21:53    

Születésnapot ünnepeltek az óvodában, ennek keretében egész héten rendezvények várták a gyerekeket. Visszajöttek a régen elballagott ovisok, köztük a 40 éve induló első nagycsoport. Kósáné Balogh Ildikó intézményvezető köszöntötte a szépszámmal megjelent vendégeket, és felkérte Bognár Miklósné Marika nénit emlékezzen meg az elmúlt évtizedekről. Végül műsort adtak a születésnapi torta felvágása előtt a mostani ovis csoportok. Képek a rendezvényről.

Képviselő-testületi ülések jegyzőkönyvei 2015.

  2015.04.09. 19:03

2015. január 19. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. január 15. közmeghallgatás jegyzőkönyve..pdf

2015. február 05. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 11. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 25. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. február 27. nyílt képviselő-testületi ülés..pdf

2015. március 09. nyílt képviselő-testületi ülés.pdf

Március 15. A szabadság lángjai.

Szerk.  2015.03.15. 21:18  

Az 1848 / 49 - es forradalom és szabadságharc emlékére. Képes összefoglaló az ünnepségről.

Ozorán egyeztettek a soponyai Zichy-kastélyról.

  2015.02.26. 19:01    

A Nemzeti kastélyprogram keretében több mint 40 milliárd forintot fordít a kormány 35 magyar kastély megőrzésére – mondta a Miniszterelnökség örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára február 24.-én Ozorán. A Pipo-várban történt társadalmi egyeztetés során a Dunántúl négy kastélyáról a dégi Festetics-kastélyról, a somogysárdi Somssich-kastélyról, az ozorai Pipo-várról és a soponyai Zichy-kastélyról esett szó.  

 

 

 

 

548 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.03.12. 20:46
kutya

Úgy tudom, hogy a "Cifrakert" állami tulajdonban van a kastéllyal együtt.  De azért valaki az önkormányzattól intézkedhetne az erdő tisztán tartásáról, gondozásáról, vagy akár gondoztatásáról. Siralom ami ott van, kidőlt fák, szemét mindenfelé.

Évekkel ezelőtt nagyjából rendben volt minden, most meg....... persze majd jön a válasz, hogy nem ránk tartozik, jó ez a strucc politika.......

Idézet
2012.02.23. 20:09
Beleunt

Tisztelt Soponyaiak!                                                                                                               Nagyon unalmas mindennap bekapcsolni a G -Portált és mindennap ugyanazt a nagy semmit nézegetni rajta. Ez a Soponya tényleg egy atomtámadás érte övezet ahol már hetek óta  ,vagy ha úgy tetszik hónapok óta nemtörténik semmi. Imádom ezt a falut,hogy itt senkit soha nemérdekel semmi.

Idézet
2012.02.20. 18:53
Picur

Gyerekek! Szerintem ez a Tábortűz Singers amelyik bulin megjelenik,ott fergeteges hangulat kerekedik, mint a mostani Farsangi bálon is. Én nagyon jól éreztem magam. Üdv. Picur.

Idézet
2012.02.07. 19:35
vargáné koleszár krisztina

Felhívás! Megkérek minden kedves Soponyai lakost,hogy ha tud segítsen egy testvérpáron,akik nagyon nehéz körülmények között élnek .Sajnos ma tudtam meg ,hogy a vödörbe befagyott náluk a víz,mert a szobába ahol alszanak nincs fűtés.Ha valakinek van olyan kályhája ,amire nincs szüksége azt nagyon megköszönnék.Az elszállítását a testvérpárhoz megoldjuk.Előre is köszönöm :Vargáné Koleszár Krisztina

Idézet
2012.01.16. 14:14
jobbik

Szeretnénk minden Soponyait megkérni ,hogy csatlakozzon a benzin árának folyamatos  emelése ellen szervezett félpályás útlezáráson.

Idézet
2012.01.16. 14:07
jobbik

Ha te is úgy gondolod, hogy mindezek nincsenek rendjén, te nem ilyen hazában szeretnél élni, fejezzük ki együtt nemtetszésünket félpályás útlezárással! Az utcára kell mennünk, ki kell mondanunk az igazságot, mert a hatalom azt hiszi, bármit megtehet velünk! Hát nem!
Február 10-én nagyszabású félpályás útlezárást tervez a Veszprém és a Fejér megye közösen, a 8-as úton, Csór és Inota között a megyehatáron. Csatlakozz te is, ha tudod, tedd szabaddá magad arra a napra, mert mindenkire szükség lesz.

Idézet
2012.01.12. 10:47
kutya

rongyoskának

aki kitette az állatot az bűncselekményt követett el, ha akarjátok mehet a feljelentés állatkínzás miatt! A helyi KMB nagyon prímán meg is oldhatja az ügyet, vagy a jegyző.

Idézet
2012.01.12. 08:42
rongyoska

MEGLEPŐDNI NEMFOGOK,A JEGYZŐ KÖNYVEKKEL KAPCSOLATBAN, DE AZON SEM, HOGY EGGYIK ISMERÖSÖM,BEFOGADOTT EGY KOBOR KUTYÁT,SŐT LÁTTA  AZT, HOGY KIRAKTA KI AZ ÚT SZÉLÉRE.HÁT AZON IGEN CSAK MEGLEPŐDTEM.NEM A SEGÉLYBŐL ÉL,KOCSIVAL RENDELKEZIK ,A BENZINT MEGTUDJA VENNI,ÉS AZ ERDŐSZÉLÉN A KUTYÁT KI TUDJA TENNI.GRATULÁLOK.MILESZ HA  BEVEZETIK AZ  EB ADÓT.

Idézet
2012.01.11. 19:29
ebihal

Ő is a mi falunk szülötte :-)

Dicsértessék! - köszöntik a diákok Kertészné Magyaródi Szilviát  a szünetben a móri Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola folyosóján. A biológia-kémia-hittan szakos tanárnő 15 éve tanít az intézményben, ez az első munkahelye. Nem testnevelés szakos tehát, mint ahogy azt előzetesen tippeltem, hírét véve annak, hogy a tanárnő által készített kisfilm első helyezést nyert a Béres alapítvány pályázatán. Persze a díjnyertes alkotást megnézve magam is rájöttem: itt nem a kimagasló sportteljesítményeket honorálták, hanem azt, hogy egy tantestület lehetőleg minnél több tagja legyen elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Nos, a katolikus iskola által benyújtott pályáműből jól kitűnt, hogy a nevelőtestület minden tagja elkötelezett valami módon  nem csupán a lelki, de  a testi harmónia mellett is. Túráznak, kerékpároznak, vagy éppen meggyőződéses hívei az egészséges táplálkozásnak. Meglepő volt számomra, hogy  Kertészné Magyaródi Szilvia mennyire jól ismeri kollégáit. S ebből aztán arra következtettem, hogy összetartó közösség a Szent Erzsébet nevelői kara. A pedagógusokról azt is megtudtam, hogy jobbára fiatalok, és sok közöttük a nagycsaládos. A képes, szöveges, zenés bemutató elkészítésében többen is segítettek neki  -  emelte ki a tanárnő, aki maga is háromgyermekes anyuka. A pályamunka  jól illusztrálja azt, hogy a katolikus iskolában az egészségre nevelés nem kampányfeladat,  hanem az iskolai  mindennapok szerves része.   
"Egészséglelkes" ott a tantestület pályázat nélkül is!

Keressük az ország legegészséglelkesebb pedagógusait! címmel hirdetett pályázatot a Béres Egészség Hungarikum Alapítvány. A legtöbb iskola a fővárosból, Pest, Hajdú-Bihar valamint Fejér megyéből pályázott.
 A pályázat első helyezettje a  móri Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola munkája lett, amelyet Kertészné Magyaródi Szilvia   tanárnő készített.
 A  zenei aláfestéssel ellátott bemutató anyag jól érzékelteti: a tanári kar a testi harmóniára is nagy súlyt helyez.

Idézet
2012.01.03. 22:34
szucsi52

Elnézést, az email cimem lemaradt:   szucs.istvan52@citromail.hu

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG