*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2010.
2010. : Első Civil Nap.

Első Civil Nap.

Szerk.  2010.08.24. 21:07

„Egy nap magadért és az egész faluért” képes összeállítása.


 

 Augusztus 22.-én vasárnap a soponyai kerti tó környezetében került megrendezésre az első civil nap. A szervezők maguk a lakosok voltak azzal a céllal, hogy együtt töltsenek egy egész napot. A soponya gportal, mint aktív szervező köszönetet szeretne mondani mindenkinek aki munkájával, támogatásával hozzájárult a sikeres megrendezéshez. Reméljük jövőre folytatjuk!

Nagyításért katt a képekre!

 

 

 

Rendezvény előkészületek, és a főzések.

 

Varga Réka festmény kiállítása és Sárközi Krisztina valamint Sárköziné Szombath Lívia hangulatos tegolái Képliné Holl Anita szőtteseivel

 

Völgyiné Vinczellér Erika és Szombathné Szélpál Rózsa kreatív kiállítása. Nagy Zsoltné gyöngyfűző kiállítsa.

 

Sas István kaktuszgyüjtő és a soponyai Galamb- és díszmadár Egyesület kiállítása.

 

 

Reggeltől estig Jetski

 

Mese-vár építés.

Ebéd

  

 

 Lovagi torna és íjász bemutató

  

Airsoft bemutató

 

 

Gyerek programok: rongybaba készítés, gyögyfűzés, nemezelés, arcfestés, rajzolás. Mesemondó délután a falu nagymamáival.

Mesevár óvoda ügyességi versenye.

 

A soponyai hastánc csoport és a kőszárhegyi Alehma Orientális Tánccsoport műsora.

 

Zenés darab Varga Rékával és barátaival, illetve a soponyai Bokréta Mazsorett csoport.

"Soponya házaspárja" vidám vetélkedő Németh Gáborral.

 

 

Esti hangulat: úszó gyertyák a tavon, mécsesek, és tábortűz.

Tábortűznél az éneklést Godó István gitárral kísérte.

  

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!