*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : Játszó(tér)iszony!

Játszó(tér)iszony!

Szerk.  2008.09.14. 23:36

Balesetveszélyes játszótereink.

 
 

Általános Iskolai stílszerű figyelmeztető tábla.- Pótold a hiányzó betűket.

 

 
Felháborító képeket teszünk közzé Soponya játszótereiről. Ezek a képek nem valahol a Kaukázusban vagy Ukrajna elmaradott részén és még nem is a háború pusztította balkán egyik országában, hanem itt a XXI. század Európájában, falunkban készült. Gyakorlatilag életveszélyes állapotban vannak az iskolai és a Művelődési Ház melletti hinták évek óta, csak az óvodában elfogadhatóak, ha nem is a követelménynek megfelelőek. Az iskolához például a megszűnt gyermekváros már amúgy is leamortizált hintái kerültek, amik állapota csak tovább romlott az évek alatt. Nagyon nagy szerencsénk, hogy még nem történt baleset és csak remélni tudjuk, hogy a rendelet követelményeit - ami a játszótéri eszközök biztonságosságáról szól - betartják. Azt tudni kell ezek a terek mindenkép bontásra ítéltek e rendelet szerint, ennek utolsó határideje 2008. december 31. lesz.  Talán lesz egy szép, új játszóterünk, és nem véglegesen szüntetik meg.           
 
 
Általános iskolai játszótér.
 
 

Ütött-kopott körhinta hiányos lécezéssel.

 

 

Kiálló mérleghinta csonkok.

 

 

Természetes anyagok - korhadt fa és ottfelejtett betonlap.

 

 

Betontömb a játszótéren.

 

 
Közterületi Játszótér.

 

Még több beton egy kis vaspánttal – ez már tényleg ütős lesz!

  

 

Rozsdás, törött, leszakadt hinták

 Írja meg véleményét itt a fórumon!!!

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!