*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : Húsvéti Kiállítás 2008

Húsvéti Kiállítás 2008

Szabóné B.Teréz, Szerk.  2008.03.16. 08:51

Kúltura

 

Színvonalas kiállításban gyönyörködhetett, aki ellátogatott március 7-17. között a Művelődési Házba, ugyanis ismételten megrendezték a Húsvéti kiállítást. Következőben a megnyitó szövegét idézzük Szabóné Balogh Teréztől.
 
„Szeretettel köszöntöm kedves vendégeiket!
Karácsony után hamar ide ért a Húsvét. Így iparkodni kellett, hogy az éves kiállításunknak eleget tudjunk tenni. Az alkotóknak pedig sok-sok munka és kevés idő állt rendelkezésére, hogy a Húsvéti tárgyakat megtanulják a kiállításra pedig elkészüljenek. A lelkes kis csapatom segítette munkámat abban is, hogy otthon önállóan készítettek már alkotásokat.
A nyugdíjas Horgoló Szakkör ismételten bemutatja alkotásai egy részét, akik szebbnél-szebb dolgokat tanultak meg Kláritól.
Csuhé szakkör tagjai, pedig próbálták újabb és újabb ötletekkel megörvendeztetni az ide látogatókat.
Most Papp Andrásné Klam Joli nagyon szép Húsvéti terítői is láthatóak, ami az ünnep elengedhetetlen tárgya és a szépen terített asztal dísze lehet.
Nagy Zsoltné Zsuzsi gyöngyből készített alkotásokat.
Mindenkinek megköszönöm a munkáját. Hiszen sok esténk örömmel teltek el, ha valamit sikerült elkészíteni. Remélem a következő esték is így telnek örömmel, örömet tudunk szerezni.
Köszönet Lendvai Barninak aki egy szép asztaldíszt ajánlott fel a szakkörrészére, és hogy Soponya.gportál honlapján megjelenhetett munkáink egy része, és a kiállításról szóló tájékoztatónk is.
Olgának aki a meghívok kihordásában segített, hogy a környező falukban is tudomást szerezzenek a kiállításról.
Völgyi Jánosnak aki szinte az összes kiállítást rögzíti. Kedves feleségének Babinak aki ebben támogatja őt.
 
A kisember is merjen nagyot álmodni. Mert a kicsikből is lehetnek nagyok a nagyokból kicsik. A hagyományt nem megvédeni hanem művelni kell, mi ezt próbáljuk tenni.
 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót mindenkinek! Örömteli nézelődést az alkotások között.”

 

  

 

Szerk. Köszönet az ügyes dolgos kezekért, és akik ezt létrehozták név szerint:
 
Csuhé Szakkör
Szabóné Balogh Teréz
Óber Istvánné
Gőrbe Béláné
Németné Forró Zsuzsanna
Szombat Mihályné
Halász Lászlóné
Balogh Istvánné
 
Horgoló Szakkör
Szolga Jánosné
Komjáti Istvánné
Erdélyi Istvánné
Urbányi Béláné
Gyenis Józsefné
Balogh Istvánné
 
Valamint
Nagy Zsoltné
Papp Andrásné
 

Bővebbet megtudhat még a szakkörökről Nyugdíjasklub KATT IDE!

                                                            Csuhé szakkör KATT IDE!

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!