*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Honlap vendégkönyve
[32-13] [12-1]

2009.08.14. 19:34 Idézet

Sziasztok!1és fél éve költöztem Várpalotára,nem is gondoltam volna hogy ennyire tud hiányozni soponya.A Petőfi út,az Ábc,és a Nagyláng,na és persze a barátok.De azért vigaszt jelent az a tudat,ha hazajövök megkérdezik hogy vagyok  és hogy jól megy e a sorom?Az ember nem is hinné hogy amig itt lakik addig csak köszön a boltban és visszaköszönnek neki,de ha sok idő után hazatér akkor szinte családtagként kezelik,mosolyogva érdeklődnek,és jó szerencsét kívánnak.Hiányzol Soponya!!Sziasztok


2009.07.23. 14:29 Idézet

sziasztok

nagyon örülők hogy meg találtam ezt az oldat ...én  soponyán a nevelőothon eggyik lakoja voltam 1988-ig azon a télen kivett a nagymamám .majd 1993-1994-ig a szakiskolába jártam.  klassz lenne ha feltudnám venni a régiekkel a kapcsolatot .két barátnőm nevére emlékszem Raduka Ibolya, Oláh Gyöngyi    szioka

e-mailem.:julcsi1024@freemail.hu


2009.03.15. 14:37 Idézet
V.Gábor

Üdv. mindenkinek.A sok koborló kutyák ügyében nem lehetne valamit tenni?!Vannak olyanok is amelyeknek a nyakában ott a nyakörv,de járja az utcákat.Illetve akik próbálják a házaikat a betőrések ellen azzal védeni,hogy a kutyáikat szabadon engedik,de a  kerítéseik nincsenek abban az állapotban,hogy a kutyákat a kerítésen belül tartsák.


2009.03.14. 10:30 Idézet

ÜDVŐZLŐK MINDEN SOPONYAIT ÉS VOLT LAKOJÁT A GYERMEK VÁROSNAK.

 1971- 74   KAROSZÉRIA LAKATOS ISZAKMÁT TANULT ISKOLA TÁRSAIMAT KERESEM

.CIMEM: GOMBOS JOZSEF 2543 SÜTTŐ BIKOLIUZŰT 21

 MAIL . GOMBI11@PR.HU

 HA TUDTOK VALAKIRŐL VALAMI T IRJATROK.

KŐSZŐNŐM::  GOMBOS JOZSEF


2009.02.25. 22:09 Idézet
Atom

2009.március van. Még mindig állnak azok a hinták,melyeket 2008.12.31-ig megkellett volna szüntetni.

    


2009.02.18. 18:28 Idézet

Nosztalgiáztam egy kicsit, végig nézvén az oldalakat és a fotókat. Nagyon szépek. Eszembe juttatták a gyermekkoromat.

Köszi Sopi

 


2008.10.08. 20:29 Idézet

Tarsoly Gyula bejegyzése törölve, hirdetés tartalma nem a soponya.gportal oldalára való!

A Szerk.


2008.06.15. 23:39 Idézet
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az eddigi észrevételeket csak néhány szóban reagálnák.
 
B. Andrisnak már 2008.02.08.-án 18:36–kor küldtem E-mailt a kérésére a következő tartalommal.
 
Kösz az észrevételt szívesen felteszem a kisállat tenyésztőket is ha egyesületként működtök a civilszervezetek közé, ha pedig csak hobbiként csináljátok folyamatosan beszámolhatunk a helyi események között rólatok. Egyetlen kérésem van, csak adjál hozzá anyagot, szöveget mi kerüljön fel rólatok, illetve a kiállításról jó lenne lehetőleg digitális fénykép jpg. formátumban, de ha más megoldjuk azt is. Szívesen hirdetjük a helyi programjaitokat is, csak jelezzétek.
Köszönöm előre is segítségedet!
 
 
Kösz B.j az észrevételt, de jelenleg három lehetőségünk van technikailag, néma honlap, vagy monoton ismétlődő háttérzene, illetve online rádióadó ez utóbbi szerintem a legjobb választás. Rádióadó cseréről lehet beszélni, de az általam ismert magyar adók között a közszolgálati MR2 a legváltozatosabb zenei csatorna.
Mindezek ellenére ha tényleg idegesít vedd le a hangot vagy kapcsold ki hangszórót, hogy ne zavarjon internetezés közben.
 
Gratulálok nektek kedves játékos! Nem ismerem ezt a játékot, és gondolom még rajtam kívül sokan vannak így, írhatnál kicsit többet rólatok és a játékról, lehet mások is kedvet kapnának hozzá.
Hajrá Wolves Of Soponya klán!!!!
 
Szerk.

2008.06.13. 15:45 Idézet

Szervusztok!

Van egy olnine játék, a Bitefight. A második szerveren a Wolves Of Soponya klán már több mint 1 éve jelen van,  jelenleg a TOP 1000-es lista 14. helyén állva.

<Az egyik játékos>


2008.06.12. 23:40 Idézet

Hello!

Ezt a rádiót tüntessétek már el a lapról,mert csak a szívbajt hozza a látogatóra.

A képviselő testületi ülések feltöltése jó ötlet!

Üdv,Bj


2008.02.07. 11:32 Idézet

Tetszik az oldal, de nem láttam említést a Soponyán élő, kisállattenyésztőkről, akik nem egyszer öregbítették már a falu hírnevét szerte az országban. Szerintem azért ez is hozzá tartozik a falu életéhez. Már harmadik alkalommal volt megrendezve egy igen színvonalas kiállítás, az iskola tornatermében 2007. októberében. Amelyre az ország minden szegletéből érkeztek kiállítók, de még a határon túlról is, Erdélyből. Nagyon szívesen adok felvilágosítást ezekről a tenyésztőkről akik itt élnek a mi kis falunkban, és lehet, hogy nem is tudjuk róluk, hogy milyen "híres emberek".

üdv: Baráth András


2008.01.08. 00:27 Idézet

Írja meg pozitív vagy éppen negatív véleményét oldalunkról, illetve mivel tehetnénk jobbá. Előre is köszönöm hozzászólását.

 

Szerk.


[32-13] [12-1]

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!