*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2014.
2014. : Gyanús termékbemutató a soponyai Közösségi Házban

Gyanús termékbemutató a soponyai Közösségi Házban

Szerk.  2014.09.17. 18:21

Miközben a kormányzati gépezet harcot vív a fekete gazdasággal és a gyanútlan embereket bepalizó termékbemutatókkal, közben az önkormányzati intézmények lehetnek az utolsó bástyái e cégeknek.


 

A kihordott szórólapok alapján szeptember 12-én a soponyai Közösségi Házba szerveztek termékbemutatót. A felhívás szerint a résztvevők egy tál ételt, és 8 kg mosóport vagy utazást kapnak. Természetesen a gyanútlan érdeklődők étel helyett kaptak egy zacskó leves port, és egy utazási kedvezményre feljogosító fénymásolt lapot, melyet beválthatnak valahol, ám mosóport még hírből sem láttak. Viszont vásárolhattak különböző termékeket nagy kedvezménnyel, mint elektromos légmelegítőt 299 000,- forintért, vagy egyéb praktikus szereket. Bár e készülék nem talált gazdára de a különböző szerekből vásároltak, ezeken azonban semmilyen magyar felirat, tájékoztató nincs feltüntetve, illetve sem számlát, sem nyugtát nem állítottak ki, mely alapján elindulhatnánk a cég keresésére.

Made in: valahol Európában.

 

A Közösségi Házban kaptuk meg a szervező nevét, telefonszámát, hogy további részleteket megtudjunk. (Cégnév, telefonszám szerkesztőségben.) A Közösségi Házban tartott bemutatóért  terembérleti díjat is fizettek,  óránként ezer forintot.

H. Gábor, mint termékbemutató szervező nem tudott illetve nem akart érdemi felvilágosítást adni a céggel kapcsolatban, annyit azonban megtudtunk két cégről van szó, egyik a termék forgalmazó a másik termékbemutatókat szervezi de elérhetőséget egyikhez sem adott.

A cégközlönybe utána nézve mindkét cégre végrehajtás volt, illetve adószámukat törölték. A szórólapon lévő cégnévre rákeresve különféle, utazással összekötött termékbemutatókat tartott működése idején, melyek többször kerültek a hatóságok látókörébe.

Felmerül a kérdés, miért engedélyeznek egy közpénzből felújított és fenntartott intézményben ilyen felettébb gyanús rendezvényeket tartani.

 

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!