*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2011.
2011. : Első Soponyai Lovas Nap.

Első Soponyai Lovas Nap.

Szerk.  2011.04.13. 20:21

Április 9-én rendezte meg először a Soponyai Civilek Egyesülete a fogathajtó versenyt. Képes beszámoló.


 

 

Az erős szél sem szegte kedvét azoknak, akik kilátogattak a régi futballpályára kitűzött fogathajtó versenyre. A délutánba nyúló versenyt a Soponyai Civilek szervezték, mely a Kálozi Lovas Egyesület edző hajtása is volt egyben. A helyi tradicionális lótenyésztést Varga Zoltán régiséggyűjtő rögtönzött kiállítása elevenítette fel.

A verseny bírája Dr. Keszthelyi Gábor állatorvos volt. Az elért eredmények.

Kettes akadály hajtás első helyezettje Vadócz Zsolt (S.ágota), második Semjén Attila (Mezőszilas), harmadik László János (Káloz).

Vadász hajtás első helyezett Vida Károly (Sárbogárd), második Gászler István (Sárbogárd), harmadik Vadócz Zsolt (S.ágota)

Póni fogat eredményei Tatai László 21 hibapont, Schlett Róbert hibátlan.

A helyezettek kupákat kaptak valamint emléklapot, de egyetlen fogatnak nem kellett üres kézzel haza mennie, hiszen erre az alkalomra palackozott emlékbort, helyi horgolt kosarat, a hölgyek pedig virágot vehettek át. A napot a fogatok parádés felvonulása zárta.     

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

Köszönjük a támogatást azoknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a rendezvény:

 Coop ABC, Gallon Kft. Soponyai Benzinkút, Nagyláng Vendéglő, Erdélyi Istvánné, Jobbik Magyarországért Mozgalom Soponyai Alapszervezete, Kék Holló 2 Bt, Kövecses Gábor, Kranauer István, Král András, Lendvai Kert Bt., Mika András, Művelődési Ház, Sárkány Ablak 2004 Kft., Seuso Szikvíz Szabadbattyán, Soponyai Általános Iskola, Soponyai Civilek Egyesülete, Soponya Nagyközség Önkormányzata, Soponyai Polgárőr Egyesület, Soponyai Szőlősgazdák, Soponyai Őszi Napsugár Nyugdíjasklub, Takács Erika, Tóth Csaba, Varga Farm Kft, Várkonyiné Lauber Orsolya.

Külön köszönet a kálozi Falu tv. munkatársainak a hangtechnika biztosításáért.

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!