*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2010.
2010. : Az Őszi napsugár nyugdíjasklub.

Az Őszi napsugár nyugdíjasklub.

Balogh Istvánné  2011.01.23. 21:46

2010 utolsó negyed évének beszámolója.


A nyári pihenés után augusztus 7.-én a kálozi nyugdíjasklub 15 éves jubileumi ünnepségére kaptunk meghivást.A szinjátszó csoportunk műsorral köszöntötte az ünnepelteket.
Augusztus 22.-én részt vettünk a civil napon.Nyugdíjasaink lecsót főztek és mesedélutánt szerveztek a gyerekeknek.
Hagyományainkhoz híven megfőztük a gulyást a kézilabdakupán is.
Szeptember 17.-én horgolásainkból nyílt kiállítás a székesfehérvári ART-STÚDIÓ-ban,amely egy hónapig volt megtekinthető.
Szeptember 26.-án testvérklubunk meghivására Dégen voltunk.Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. A volt polgármester úr bemutatta nekünk a kastélyt, amelyet igazán szép látványos környezet vesz körül.Tartalmas,műsoros délutánt töltöttünk el együtt.
Október elsején Idősek világnapját ünnepeltük, ahol felköszöntöttük nyugdíjasklubunk legidősebb házaspárját,Koller Jánost és kedves feleségét!! Az iskola tanulói és pedagógusai igen kedves és szinvonalas műsorral kedveskedtek nekünk. Ajándékukat a nyugdíjasok meglepetéssel és örömmel fogadták! 
Október 14.-én közös névnapot tartottunk.Ünnepi vacsorával, nótázással,tánccal vidám esténk volt
November 4.-én Székesfehérváron az ÉLETET-az ÉVEKNEK fejér megyei szervezete által rendezett Egészségügyi előadáson 6 klubtagunk vett részt,ahol orvosok előadásában igen hasznos tanácsokat hallhattak.
November 13.-án Óvoda szülői munkaközössége által szervezett sikeres szülők bálján vettünk részt,mint ahogy a nov-20.-án rendezett jótékonysági délutánon és esten is.Verset mondtunk,énekeltünk,Horgolás,csuhé munkáinkat, süteményeinket árultuk.Tettük mindezt a vörösiszap károsultjai javára! Hasonlóképpen cselekedtünk júniusban is amikor pénzgyüjtéssel segitettük az  árvízkárosultakat!
Nvember 28.-án Budapesten a Nyugdíjas expón tánccsoportunk párnás tánccal szerepelt! Sikerben és élményben gazdag napunk volt.
Decemberben ADVENT második gyertyagyujtásán nyugdíjasaink műsort adtak!
December 9.-én ünnepi összejövetelt tartottuk.Verssel énekkel köszöntöttük az eljövendő karácsonyi ünnepet.
 
Köszönettel:
Balogh Istvánné
Klubvezető  

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!