*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2010.
2010. : Advent, Mikulás és Falu Karácsony.

Advent, Mikulás és Falu Karácsony.

Szerk.  2010.12.27. 15:28

Az eddigi karácsonyi programokhoz képest sűrű decemberünk volt. Négy adventi gyertyagyújtást szervezett a soponyai általános iskola,. Mikulás bejárást és zárásként egy falu karácsonyt a Civilek Egyesülete


 

 
 
 
Először állított a település betlehemet az orvosi rendelő elé. Itt tartották a négy adventi gyertyagyújtást minden héten szombatonként soponya jeles képviselői gyújtották meg a lángot. Így a két egyház vezetői, Béndek József polgármester úr, és a község legidősebbje Szabó István.
 
 
 
 
 
 
A még  bejegyzésre váró Civilek Egyesülete szervezte a „Mikulás házhoz megy” programot, december 5-én mintegy 30 gyereket látogatott meg a télapó. A fogatosoknak és a Mikulásoknak köszönhetően csak a csomag árat kellett biztosítani a szülőknek.
 
 
Utolsó gyertyagyújtásra szervezett falu karácsonyt szintén Soponyai Civilek Egyesülete. A falu legújabb civil szervezete nem teljesen ismeretlen, hiszen tagjai túlnyomó többségben már bizonyítottak az augusztusi Civil Nap szervezésében. Bár a mostani rendezvény a Művelődési Házat csak félig töltötte meg, mégis remek hangulatban tellett.
 
 
 
Az egész napos hóesés ellenére eljött vendégeket meleg teával, forralt borral, és punccsal várták a szervezők. 
 
 
 
 
Karácsonyi vásár intézmények, egyesületek, és kézművesek munkáiból
 
  
 
 
 
Csuhé- és horgolószakkör kiállítása.
 
 
 
 
 
 
 
A kézműves foglalkozások keretében mézeskalács díszítéssel, karácsonyi díszek- és ajándékkészítéssel teltek.
 
 
 
A Tábortűz Singers pedig gyerek dalokat énekelt.
 
  
 
 
 

A családi vetélkedő Németh Gáborral szintén sikert aratott. Az öt családnak az ünnepi tortúrákkal kellett szembenézni: többek között olyannal, mint szaloncukor kötözés, ajándék cipelés, vagy forralt borivó verseny. A család gyermekei közül pedig sokan most építettek először kukorica górét versenybe, vagy csomagoltak szaloncukrot. Sportszerű verseny végén az első díjat a Magyar család vitte el.

 

Zsűri tagja: Babus néni, Béndek József polgármester, és Dr. Sabau- Baczoni Erika háziorvosunk.

(Nagyításért katt a képekre!)

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!