*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2010.
2010. : Beszámoló az "Őszi Napsugár"nyugdíjasklub második negyedévi munkájáról.

Beszámoló az "Őszi Napsugár"nyugdíjasklub második negyedévi munkájáról.

Balogh Istvánné, Simon Sándorné  2010.06.26. 18:02

Képekkel.


 
 
 
  
 
 
  
 
Elfogadta meghívásunkat Lendvai Barnabás,aki feleségével érkezett április 22- i összejövetelünkre. Bemutatót tartottak lakásdiszítési targyak,ajándékok készítéséből. Kezük alatt nagyon szép dolgok születtek. Készült fonott üveg, festett ládika, dísztányérok, virágcsokor. Nagyon hangulatos volt a kosárkába ültetett több féle egynyári virág. Az ajtódisz is megnyerte tetszésünket.Virágokkal növényekkel kapcsolatos kérdésekre is választ kaptunk. A bemutató végén sorsolásra kerültek az elkészült ajándékok. Munkájukat hálásan köszönjük. A jövőben is visszavárjuk őket.
 
 
 
Május 6.-án anyák napját tartottunk. Ezt az összejövetelt a szabadban tartottuk meg. Kihasználtuk, hogy községünknek van egy szép tava, melynek környéke rendezett.Ünnepivé varázsoltuk a faházat. Az asztalokra terítő, virág és sok finomság került.Az ünnepi szavak után megkezdődött a szalonnasütés. Vidámság,jó hangulat töltötte be a vízpartot.
  
 
Május 22.-én a seregélyesi nyugdíjasklub meghívásának tettünk eleget.Aszinjátszó csoport műsorral készült. Nagy volt az izgalom, hiszen első ízben szerepeltünk szinpadon, nagyközönség előtt. Műsorunkkal sikert arattunk. Sokan gratuláltak nekünk.
Május 27.-én három fő vett részt egy "mesés nap" című rendezvényen. Az előre kiválasztott mesét Óvodásoknak kisiskolásoknak kellett elmesélni. Mindhárman szépen szerepeltek. Dícséretet,emléklapot kaptak. Hozzájárultak ahhoz, hogy nyugdíjasklubunk hírnevét gyarapítsák.
Május utolsó vasárnapja minden évben a gyermeknap. Hagyományainkhoz híven megajándékoztuk az óvodásokat, iskolásokat. Rész vettünk az iskola jubileumi ünnepségén.Májusban folytatódott az idősek akadémiája, ahol hat fővel voltunk jelen.
Részt vettünk a Nyugdíjasklubok és Idősek ÉLETET az ÉVEKNEK Országos Szövetsége által rendezett országos kézimunka kiállításon horgolásainkkal. Díszoklevéllel jutalmaztak bennünket.
 
 
 
 
 
 
 
Az első félévünk utolsó nagy szervezése jún.5.i kirándulás volt. Elmentünk Fehérvárcsurgóra ahol 6.alkalommal került megrendezésre a Károlyi Kastély parkban az EURÓPAI DÍSZNÖVÉNY és KERTMŰVÉSZETI NAPOK. Megtekintettük a gyönyörüen felújított kastélyt.Gyönyörködtünk a parkban elhelyezett pavilonokban, melyek szebbnél-szebb virágokkal, kézműves tárgyakkal csalogattak bennünket. A délelőttöt töltöttük itt. Ezután elsétáltunk a római katolikus templomhoz,ahol már vártak bennünket.Megnéztük a gótikus templomot és benne a Csurgói Madonna bronzszobrot, melyet Amerigo Toth Fehérvárcsurgó szülötte készített.Átsétáltunk az emlékszobához, ahol fotók, grafikák, kisplasztikák, érmek és a művész által saját kezüleg faragott bútor volt látható. Következő útunk aVíztározó partjához vezetett,ahol a szép környezetben juniális zajlott. Utunkat egy pinceszerrel zártuk ahova meghívást kaptunk.A házigazdák nagy szeretettel fogadtak bennünket amiért ezúton is köszönetet mondunk!! Remekül éreztük magunkat!!!!
Ezekkel a programokkal zártuk a második negyedévet.
Két hónapi szünet után augusztusban ismét találkozunk.
 
  
 
 
 
 
Nagyításért katt a képekre!
 
Kössszönettel:
Balogh Istvánné 
Klubvezető                                                 Simon Sándorné 
                                                                        Programszervező  

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!