*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2010.
2010. : Nyár óta sötétben.

Nyár óta sötétben.

F.M.H.  2010.01.09. 21:20

Kiderült, az E.on hibázott: összeértek a vezetékek

Soponya - Nyár óta nincs közvilágítás a településen - jelezte soponyai olvasónk. Utánajártunk, és kiderült, hogy a távtartók hiánya okozza a gondot, ezt pótolja az áramszolgáltató.

2010.  január 09. Fejér Megyei Hírlapban megjelent cikk.


Felkerestük Molnárné Tarman Renátát, a település jegyzőjét, aki elmondta, valóban állandó probléma, hogy nincs közvilágítás.

 

- Az itt élők többször jelezték már az önkormányzatnak, hogy rossz a világítás az utcákban. De az is előfordult, hogy a hivatal dolgozói vették észre, sötétbe borultak az utcák. A nyár óta megoldatlan a helyzetünk. Mindannyiszor, amikor felém jelzés érkezik, bejelentem az E.on Hungária Zrt.-nél a hibát. Az áramszolgáltatótól azonban soha nem kapunk visszajelzést. Napi rendszerességgel jelenti önkormányzatunk a hibát, mégsem történik semmi. Tapasztalataink szerint azóta vannak gondok a közvilágítással, mióta kismegszakítókat szereltek fel a villanyoszlopokra, annak érdekében, hogy csak a valóban elfogyasztott áramot mérjék és számlázzák ki. De a kismegszakítók felszerelése óta erősebb esőben, szélben szinte azonnal megszűnik a közvilágítás. Igaz ugyan, hogy az utóbbi idők szélsőséges időjárása sem kímélte a települést, ugyanakkor a kismegszakítók érzékenysége miatt szinte folyamatosan sötét van valamelyik utcában - tette hozzá a jegyző.

 

Felkerestük az E.on áramszolgáltatót is, ahol kérdésünkre Egyházi Nikoletta, a vállalati kommunikáció felelős munkatársa elmondta, a szakemberek kiszálltak a településre. Kérésünkre ellenőrizték a közvilágítást, s kiderült, a hálózat összeér, emiatt a legkisebb szélben, esőben is szakaszhibák keletkezhetnek.

 

- Távtartókat szerelnek fel az E.on munkatársai a település utcáiban, azok eddig hiányoztak. Így a jövőben nem oldanak majd le olyan könnyedén a kismegszakítók. Azok egyébként azért fontos elemek, mert abban az időszakban, amikor nem működik a közvilágítás, mért fogyasztás sincs, így azt nem számlázzuk ki az önkormányzatnak - mondta Egyházi Nikoletta. Hozzátette azt is, hogy tavaly októberben minden önkormányzatot levélben értesítettek azokról a telefonszámokról és elektronikus címekről, melyeken közvetlenül elérhetik a szolgáltatót. Ahogyan személyi kapcsolattartója is van minden településnek. A soponyai jegyző bejelentését nem regisztrálta rendszerük, így az valószínűleg lakossági vonalra érkezett. Egyházi Nikoletta elmondta, az E.on rendszere szerint azokon a napokon, amikor bejelentés érkezett a faluból, aznap vagy másnap orvosolták a problémát.

Szerző: Miskei Anita

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!