*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Közlemények
Közlemények : TÁJÉKOZTATÁS nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének szervezéséről

TÁJÉKOZTATÁS nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének szervezéséről

  2014.04.05. 19:59

A vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény (a továbbiakban: Vgtv.) 4.§ 2) bekezdés d) pontja szerint a települési önkormányzat - a vízgazdálkodási tevékenységek, mint közfeladatok (közszolgáltatások) körében - köteles gondoskodni a településen található szennyvízbekötés nélküli ingatlanok estében a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének szervezéséről és ellenőrzéséről.


 

Soponya Nagyközség Önkormányzata a Vgtv. 44/C. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörben eljárva, a Vgtv. 44/C. § (2) bekezdésben kapott felhatalmazás alapján a 4/2014. (III. 13.) önkormányzati rendeletében 2014. április 1-jétől a LIQUID- PORTER KFT-t (a továbbiakban: közszolgáltató), bízta meg a települési folyékony hulladékkezeléssel kapcsolatos közszolgáltatás ellátásával Soponya közigazgatási területén.

2014. április 1. napjától a LIQUID- PORTER KFT. végzi a lakossági folyékony hulladék rendszeres begyűjtését, elszállítását és ártalommentesítését a községben.

 Az alábbiakban a szolgáltatás főbb elemeiről tájékoztatjuk Önöket.

 A szolgáltatás megrendelése:

 közszolgáltató a megrendelést követően 72 órán belül, a fogyasztókkal egyeztetett időpontban gondoskodik a szennyvíz elszállításáról.

A közszolgáltató székhelye: 1077 Budapest, Bethlen Gábor u. 3. 2.em  24.

 Telefon: 06/20-805-9009

 A szolgáltatás díja

 A közszolgáltatási díj megfizetésére az ingatlantulajdonos köteles, aki a díjat közvetlenül a közszolgáltató felé, a szolgáltatás elvégzését követően azonnal, számla alapján köteles megfizetni.

 A közszolgáltatási díj mértéke: 1.970,- Ft/m3 + ÁFA

 Kiket érint a kötelezően igénybe veendő közszolgáltatás?

 A szolgáltatást minden olyan, a közműves csatornára rá nem kötött, saját vagy vezetékes ivóvízellátással rendelkező ingatlan tulajdonosa köteles igénybe venni, akinek az ingatlanán települési folyékony hulladék keletkezik.

 Felhívjuk a figyelmét, hogy a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 44/B.§ rendelkezése értelmében, az ingatlan tulajdonosa, vagyonkezelője vagy egyéb jogcímen használója (továbbiakban együtt: ingatlantulajdonos) köteles az ingatlanán keletkező, közüzemi csatornahálózatba vagy a helyben való, engedélyezett módon történő tisztítás után befogadóba nem vezetett háztartási szennyvizet a vizek hasznosítását, védelmét és kártételeinek elhárítását szolgáló tevékenységekre és létesítményekre vonatkozó általános szabályokról szóló kormányrendeletben meghatározott módon gyűjteni, továbbá az annak begyűjtésére feljogosított közszolgáltatónak átadni.

 Soponya, 2014. március 24.

                                                       Kálozi Közös Önkormányzati Hivatal

 

                                                                       Soponyai Kirendeltsége

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!