*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
Közlemények
Közlemények : TÁJÉKOZTATÁS nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének szervezéséről

TÁJÉKOZTATÁS nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének szervezéséről

  2014.04.05. 19:59

A vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény (a továbbiakban: Vgtv.) 4.§ 2) bekezdés d) pontja szerint a települési önkormányzat - a vízgazdálkodási tevékenységek, mint közfeladatok (közszolgáltatások) körében - köteles gondoskodni a településen található szennyvízbekötés nélküli ingatlanok estében a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének szervezéséről és ellenőrzéséről.


 

Soponya Nagyközség Önkormányzata a Vgtv. 44/C. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörben eljárva, a Vgtv. 44/C. § (2) bekezdésben kapott felhatalmazás alapján a 4/2014. (III. 13.) önkormányzati rendeletében 2014. április 1-jétől a LIQUID- PORTER KFT-t (a továbbiakban: közszolgáltató), bízta meg a települési folyékony hulladékkezeléssel kapcsolatos közszolgáltatás ellátásával Soponya közigazgatási területén.

2014. április 1. napjától a LIQUID- PORTER KFT. végzi a lakossági folyékony hulladék rendszeres begyűjtését, elszállítását és ártalommentesítését a községben.

 Az alábbiakban a szolgáltatás főbb elemeiről tájékoztatjuk Önöket.

 A szolgáltatás megrendelése:

 közszolgáltató a megrendelést követően 72 órán belül, a fogyasztókkal egyeztetett időpontban gondoskodik a szennyvíz elszállításáról.

A közszolgáltató székhelye: 1077 Budapest, Bethlen Gábor u. 3. 2.em  24.

 Telefon: 06/20-805-9009

 A szolgáltatás díja

 A közszolgáltatási díj megfizetésére az ingatlantulajdonos köteles, aki a díjat közvetlenül a közszolgáltató felé, a szolgáltatás elvégzését követően azonnal, számla alapján köteles megfizetni.

 A közszolgáltatási díj mértéke: 1.970,- Ft/m3 + ÁFA

 Kiket érint a kötelezően igénybe veendő közszolgáltatás?

 A szolgáltatást minden olyan, a közműves csatornára rá nem kötött, saját vagy vezetékes ivóvízellátással rendelkező ingatlan tulajdonosa köteles igénybe venni, akinek az ingatlanán települési folyékony hulladék keletkezik.

 Felhívjuk a figyelmét, hogy a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 44/B.§ rendelkezése értelmében, az ingatlan tulajdonosa, vagyonkezelője vagy egyéb jogcímen használója (továbbiakban együtt: ingatlantulajdonos) köteles az ingatlanán keletkező, közüzemi csatornahálózatba vagy a helyben való, engedélyezett módon történő tisztítás után befogadóba nem vezetett háztartási szennyvizet a vizek hasznosítását, védelmét és kártételeinek elhárítását szolgáló tevékenységekre és létesítményekre vonatkozó általános szabályokról szóló kormányrendeletben meghatározott módon gyűjteni, továbbá az annak begyűjtésére feljogosított közszolgáltatónak átadni.

 Soponya, 2014. március 24.

                                                       Kálozi Közös Önkormányzati Hivatal

 

                                                                       Soponyai Kirendeltsége

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt