*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2009.
2009. : Mozgalmas utolsó negyedév a nyugdíjas klubban

Mozgalmas utolsó negyedév a nyugdíjas klubban

Balogh Istvánné  2009.12.20. 20:20

Aktívan telnek a nyugdíjas klub napjai ebben az évben is. Az év utolsó hónapjai is eseményekben gazdagok voltak számukra. Balogh Istvánné kubvezető avat be bennünket a részletekbe.


 

2009.szeptember 10-én a Nyugdíjasklubok és az idősek „ ÉLETET AZ ÉVEKNEK ” Fejér megyei szervezete által Móron rendezett szavalóversenyen 2 fővel képviseltük a soponyai „ Őszi Napsugár ” nyugdíjasklubot, melyen előadóként szerepeltünk.
 
Szeptember 17-én szintén a Nyugdíjasklubok és az idősek „ ÉLETET AZ ÉVEKNEK ” Fejér megyei szervezete által rendezett nyugdíjas találkozón 27 klubtársunkkal vettünk részt Bodajkon. 16-an túraversenyen voltunk, míg az idősebb klubtagok kulturális műsort láttak és hallhattak. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat ezen a napon.
 
Október 1-én megünnepeltük az Idősek világnapját. A nyugdíjasklub három legidősebb tagját emléklappal és virággal köszöntöttük. Az iskola tanulói műsorral kedveskedtek a klub tagjainak.
 
Október 15-én, mint minden évben közösen ünnepeltük mindenki névnapját. A csőszi Vadrózsa étterem által készített finom vacsorával, a magunk készített finomabbnál finomabb süteménnyel, Csontos János zenéjével és tánccal sikerült egy vidám estét együtt töltenünk.
 
Novemberben a Nyugdíjasklubok az „ ÉLETET AZ ÉVEKNEK ” Fejér megyei szervezete és tagjai csatlakozott az UNICEF magyar bizottsága által meghirdetett „ Rongybabakészítés ” című programjához. Mi is készítettünk 10 db rongybabát és a babákért befolyt összeget az UNICEF akción keresztül hátrányos helyzetű óvodák kapják meg.
 
  Soponyai Öszi Napsugár Nyugdíjas klub UNICEF-nek keszített rongybabái .
 
December 10-én karácsonyi ünnepi összejövetelünk volt. Olyan meglepetéssel, hogy a máltai szeretetszolgálat megajándékozta a nyugdíjasklub valamennyi tagját egy–egy 25 dkg-os Omnia kávéval, mely mindenki számára öröm volt. Ezúton fejezem ki köszönetünket a nyugdíjasklub nevében. KÖSZÖNJÜK !
 
Kívánok mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT ! 
 
 
 Balogh Istvánné

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!