*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2009.
2009. : Betörés iskolakezdés előtt.

Betörés iskolakezdés előtt.

szerk.  2009.09.01. 21:05

Vandál behatolás az iskolába.


 

 
Egy betörés minding rosszkor jön, de az általános iskolában különösen az augusztus 29.-re virradó rablás közvetlenül a tanévnyitó előtt. Nem kétséges a tankönyv eladások bevételét keresték, ami pont a megelőző napokban történt. Az is biztosra vehető, hogy helyi érdekeltségű a betörők kiléte, mert pontos helyismerettel rendelkeztek az irodák elhelyezkedését illetőleg.  Az anyagi kár jelentős, hiányzik az iskola pénztár, fényképezőgép, laptop, valamint a vandál behatolás, mert nem kíméltek válaszfalat, zárat, páncélszekrényt, mindenképpen pénzhez akartak jutni.
 A tankönyvek árát soha nem hagyjuk éjszakára az iskolában!- ezt már Hollósi Lászlóné közölte a portállal- illetve semmilyen jelentősebb összeget soha nem hagyunk itt. Nagyon el vagyunk keseredve, már készen állt az iskola a tanévnyitóra és most így állunk. –mutat rá a szétvert irodákra. -Szégyellheti, vagy szégyellhetik magukat az elkövetők, de remélhetőleg most meglesz a tettes, hiszen az este háromnegyed tizenegyig történő helyszínelés során számos nyomot rögzítettek a nyomozók, köztük összetéveszthetetlen DNS-t is, ami fel fogja fedni az elkövetők kilétét. –fűzte hozzá bizakodóan az igazgatóasszony.
Az idei tanév indulása nem indul könnyen, de remélhetjük a kezdeti nehézségeken úrrá lévő intézmény sikeres évet zárhat majd maga mögött.
   
 

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!