*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2009.
2009. : Falunap augusztus 20-23.

Falunap augusztus 20-23.

szerk.  2009.08.23. 22:23

Véget ért a huszadik falunapi programok sorozata.


 

  

 

 A megnyitó ünnepi nagygyülésen telt házas hallgatóság fogadta Hollósi László polgármester beszédét, valamint a közreműködő Citeraegyüttes, néptáncosok és a Nyugdíjas Klub műsorát.
 
  
 
       
Rendhagyó kiállítás rendeztek a Müvelődési Házban. Három generációs Sándorfalvi család különböző, de a mindenképpen a természethez kötödő szenvedélyükkel alkotott tárlatot
csodálhattak meg az érdeklődők. A legidősebb Sándorfalvi Sándor festőművész festményeiből, majd fia Sándorfalvi László fővadász vadásztrófeáiból, és végül de nem utolsó sorban az unoka ifj Sándorfalvi László természetfotóiból láthatunk tárlatot. 
 
 
   
A szabad tér a soponyai Bokréta mazsorett csoporté ......
 
   
...és szintén soponyai Hastánccsoporté volt.
 
  
 
 Már délután készülődtek a pirotechnikusok az esti tüzijátékhoz. Rakétákat a posta és az orvosi rendelő közötti ideiglenesen elzárt területről lőtték fel. 
 
 
Az est a "Lángoló lelkek" tűzszínház bemutatójával folytatodott. A hangulatról Varga László slágerénekes és diszkózene gondoskodott. A mulatságnak kora hajnalban lett csak vége, mikor is információnk szerint kálozi kb 10-15 fős roma fiatalokból álló galleri megzavarta a rendezvényt. A szervezők rendőri segítséget kértek, de a kiérkezés előtt szétszéledtek a fenyegetőző rendbontók, ezek után a mulatság befejezése mellett döntött a rendezőség. 
 
  
 
A másnapra meghírdetett szabad kastély bejárásra igyekvők közül sokaknak csalódni kellett. Aki nem a kémeri vendégekkel egyszerre ért oda, azt egyszerüen nem engedték be. Lezárt vaskapuk és csaholó kutyák fogadták a helyi és számos vidéki turistát, mindössze egy helyhez méltatlan információs tábla tájékoztattot arról, hogy az egykor Zichyek lakta kastély szebb napokat is látott. Természetesen a soponya gportált sem engedték be, így csak külső képek készültek.
 
 
A gyermekeknek játszóházat és sétakocsikázást tartottak.
 
  
Délután kezdődtek azok a magán kezdeményezésű rock koncertek amik vítatlanul a legtöbb vidéki vendéget vonzották. Fellépés szerint Rock Byker,
 
 
Jump, Sárdy Barbara - Papp Gyula és zenekara
 
  
és végül a star csapat P.Mobil.
 
 
  
 
Harmadik nap reggelén indult a horgászverseny, mely messze illatozó halászlé főzéssel zárult.  Ugyanezen a napon  a tornateremben kézilabda-, a sportpályán pedig bajnoki labdarúgó-mérkőzések voltak.
 
Nagyításért katt a képekre!!!
 

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!