*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2009.
2009. : Soponyai kolbász lopás csak hírlapi kacsa volt?

Soponyai kolbász lopás csak hírlapi kacsa volt?

Szerk. forrás Brfk.  2009.01.19. 20:29

Rendőrségi közlemény az újság cikk kapcsán.


 A megye egyik talán legnagyobb példányszámú napilapjában név szerint a Fejér Megyei Hírlap 2009. 01. 17. szombati számában jelent meg az a cikk miszerint Soponyán lopják disznóvágás után kolbászokat és sonkákat. Erre reagált a Fejér megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője R. Szabó Ágnes a mai nap hétfőn – idézet következik.
 
Sonkalopás nincs lakásbetörés van … ( Soponya – Fejér megye)
 Egyes lapértesülések titokzatos sonkalopásokat emlegetnek a Fejér megyében lévő Soponyán. A majd kétezres település körzeti megbízottja nem tud ilyesmiről, annak ellenére, hogy néhány közelmúltban ismertté vált, más jellegű bűncselekmény kapcsán egész nap a települést járja…
A Soponyán körzeti megbízotti szolgálatot teljesítő törzszászlós kérdésünkre elmondta, hogy sonkalopást nem jeleztek neki a településen élők. Napi kapcsolatban van a település jegyzőjével, polgármesterével, de ő hozzájuk sem fordultak ilyen jellegű sérelemmel a lakosok. Négy családi ház betörésről és egy betörési kísérletről, valamint egy autófeltörésről tudomással bírnak, mi több ezek közül néhányban a helyi körzeti megbízott végzi a nyomozást is. Két családi ház betörés elkövetőjét éppen az érintett sértettek közreműködése által sikerült eljárás alá vonni. A másik két betörés ügyében a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói még tovább nyomoznak.
 
-         Tény, hogy talán a múlt év vége kicsit mozgalmasabb volt bűncselekmények vonatkozásában, mint a megelőző hónapok, de ez a téli időszakban, a szürkülettől este nyolc óráig terjedő időben más településekkel kapcsolatban éppígy igaz lehet. – mondta el a kilenc éve településen szolgálatot teljesítő körzeti megbízott.
 
 
Székesfehérvár, 2009. 01. 19.
 
 
R. Szabó Ágnes
FM RFK szóvivő
 
 Portálunknak sem sikerült károsultról tudomást szerezni, sem a cikkben megszólaló, neve elhallgatását kérő hölgy kilétét megtudnunk, illetve nem tudjuk kért-e a rendőrség vagy akár a hivatal helyesbítést a laptól.

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!