*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : Karácsonyi kiállítás

Karácsonyi kiállítás

Szabóné B. Teréz, Szerk.  2008.12.27. 19:33

Kúltura


 

    

              

 
Idén a karácsony előtti csuhé és horgoló szakköri kiállítás nagyon hangulatos volt, az évek óta megrendezésre kerülő tárlat egy cseppet sem válik unalmassá. Évről–évre képesek valami újjal meglepni bennünket az alkotók. Számtalan ötlet, kreáció teszi egyre vonzóbbá a látogatók körében ezt a népi hagyományt ápoló kézműves kiállítást így ünnep előtt. Már a megnyitón is sokan voltak kicsinek bizonyult a Művelődési ház bemutatóterme. A szervezők igazi otthonos karácsonyi hangulatot teremtettek finom süteményekkel és italokkal várták a vendégeket. Pár perc vidám békebeli hangulat jutott azoknak, akik ellátogattak erre az alkalomra. A megnyitót Szabóné Balogh Teréz csuhészakkör vezető tartotta, ennek idézzük a szövegét:      

 

„SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM KEDVES VENDÉGEINKET!

 
EBBEN AZ ÉVBEN 11 KIÁLLÍTÁSUNK ÉS 8 BEMUTATÓ FOGLALKOZÁSUNK VOLT.
 
A HÚSVÉTI KIÁLLÍTÁSSAL ÚGY GONDOLTUK ,HOGY JÖN A NYÁRI PIHENŐ A KÖVETKEZÖ KEZDÉSRE,DE NEM ÍGY VOLT,HISZEN AZ EGÉSZ NYARUNK KIÁLLÍTÁSOKKAL ÉS BEMUTATÓKKAL TELT EL,VITTÜK SOPONYA HÍRNEVÉT.
ABA: NŐNAP TALÁLKOZÓ,SOPONYA:MADARAK ÉS FÁK ÜNNEPE,SOPONYA: ISKOLAI GYEREKNAP         SÁROSD,KÁLOZ,SÁRSZENTÁGOTA,CSŐSZ,KIKŐRÖS,SZÉKESFEHÉRVÁR,LEGHOSSZABB NAP
FESZTIVÁL.
MÓR: LAMBERG KASTÉLY,A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI KÉZMŰVESEK SZAKKÖRÖK SZAKMAI TALÁLKOZÓJÁRA KÉTNAPOS KIÁLLÍTÁS.
MEGTUDTUK, HOGY FEJÉR MEGYÉBEN A SODRINGOLÁST CSAK A SOPONYAI CSUHÉ
SZAKKÖR KÉSZÍTI.
A HORGOLÓSZAKKÖR ÜGYESKEZŰ ALKÓTÓINAK ÉS TERMÉSZETESSEN KLÁRINAK MEGKÖSZÖNÖM MUNKÁJÁT.ÚGY GONDOLOM ŐK IS KIVETTÉK RÉSZÜKET A KÖZÖS KIÁLLÍTÁSOKBÓL,HOGY MINÉL SZÍNESEBB ÉS GAZDAGABB LEGYEN.ÜGYESSÉG ÉS SZORGALOM AZ Ő MUNKÁJUKAT IS DICSÉRI, HISZEN AZ ALKOTÁSOKBAN SOK MUNKA VAN.
A FELAJÁNLÁSOKAT MINDENKINEK KÖSZÖNÖM, AKI A CSUHÉSZAKKÖRT TÁMOGATTA EDDIG.
REMÉLEM, HOGY A CSUHÉ ÉS HORGOLÓ SZAKKÖR ÍGY EGYÜTT FELEJTHETETLENNÉ TESZI EZT A PÁR ÓRÁT MINDENKI SZÁMÁRA.
ÖRÖMTELI NÉZELŐDÉST AZ ALKOTÁSOK KÖZÖTT.
         BÉKÉS NYUGOTT ÜNNEPEKET MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK AKIK RÁNK SZÁNTÁK IDEJÜKET.
                       
 

Fotóink a megnyitón készültek nagyobb méretért kattintson a képekre!

 

    

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!