*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : Nyugdíjas Találkozó

Nyugdíjas Találkozó

Balogh Istvánné  2008.11.06. 20:33

Kistérségi nyugdíjasklubok találkozója Soponyán

„ABA Kistérségi” Nyugdíjas Találkozó

Soponya

2008. szeptember 13.-án délután 2 órától nagy sürgés-forgás volt Soponya Művelődési Házának környékén. Nagyszabású rendezvényre készültünk, amely egy Kistérségi Baráti Nyugdíjas Találkozó volt.
Lassan érkeztek a nyugdíjasklubok tagjai. Érdemes őket megemlíteni: az abai „Fehér Tearózsa” Nyugdíjasklub, seregélyesi „Élő Ősz” Nyugdíjasklub, sárkeresztúri „Napsugár” Nyugdíjasklub, a Kálozi Nyugdíjasklub és az Ágotai Nyugdíjasklub.
Balogh Istvánné klubvezető bemutatta és köszöntötte a vendégeket és a klubtagokat. Majd Szecsődi Rita tanárnő köszöntő énekét, Hollósi László Polgármester Úr a klubok iránt érző elismerő szavait hallhatták. Sándor Andrásné, a Nyugdíjasklubok és Idősek „ÉLETET AZ ÉVEKNEK” Országos Szövetség Fejér megyei szervezetének ügyvezető titkára csodálatos verssel fejezte ki a mondanivalóját, és a szövetség nevében is szeretettel köszöntötte a klubokat és a soponyai „Őszi Napsugár” Nyugdíjasklubot. Az énekkarok kivétel nélkül hangulatos dalaikkal nyújtottak maradandó élményt. A tánccsoportok méltán nagy sikert arattak. Az énekes szólisták is vidám hangulatot teremtettek.
Természetesen részt vettünk mi házigazdák is a szereplésben: a „Délibáb Népdalkör” sárközi karikázó tánccal, dél-alföldi és Tolna megyei népdalokkal, melyeket Szecsődi Rita tanárnő lelkiismeretes munkájának köszönhetünk. Köszönettel tartozunk Szecsődi Józsefnének, az iskola igazgatónőjének, aki számunkra mindig biztosítja a fellépéshez szükséges ruhákat és nagy odaadással segíti klubunk életét.
A vidám hangulatos műsor után következett a hagyományos disznótoros vacsora, melyet az óvoda vezetője, Kósáné Balogh Ildikó és konyhai dolgozói, valamint Szűcs György hentes segítségével tudtunk megvalósítani. Köszönet érte. Köszönetet mondunk a sportegyesület kézilabdás lányainak a felszolgálásért, vidám és szorgalmas munkájukért. A vacsora után zene, tánc következett. A talpalávalót a nyugdíjasklub kedvenc zenésze, a táci Rupp István szolgáltatta.
Ez volt a klub által szervezett első Kistérségi Nyugdíjas Találkozó. A visszajelzések az elismerést tükrözték, gratuláltak, dicsérték a műsor színvonalát, hiszen mindenki megtalálta a kedvére való műfajt.Végül egy idézettel kívánok minden kedves klubtársunknak és vendégeinknek továbbra is sok sikert és boldog, nyugodt éveket.

 

„A barátság szívből jön, amikor közösen teszünk szép és nehéz dolgokat.”

     Szöveg és kép: Balogh Istvánné    

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!