*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : Betörések élelmiszerboltok ellen.

Betörések élelmiszerboltok ellen.

Szerk.  2008.10.13. 20:54

Rendőrségi hírek.

 
 
 

Töréspont - Korai sötétedés kedvez a betörőknek.

 

Az elmúlt napok nem kedveztek kereskedelmi egységeinknek, először Pál Imre boltjába törtek be. Mint R. Szabó Ágnes rendőrségi szóvivőtől idézve:

Soponya területéről üzletbetörést jeleztek kora reggel. A tettes berúgta az épület ajtaját, készpénzt, édességet, dohányárut vitt el. A lopási kár mellett 300.000,-Ft. rongálási kárt okozott.”

Párnapra rá a Coop ABC –kirakatát törték be. Ide be nem jutottak, de az anyagi kár így is jelentős. Remélhetőleg a hosszabbodó estékkel nem köszönt be egy újabb betörési hullám, mint tavaly, mikor szinte minden héten volt rablással járó behatolás. Persze valószínűleg most sem lesznek meg ezek a –megélhetési- bűnözők, kik így próbálnak fennmaradni és visznek el létszükséges szeszes italt, cigarettát esetleg csokit. Mi lakók pedig nem tehetünk mást, mint próbáljuk megelőzni célponttá válásunkat riasztóval, esetleg egy jó szomszéddal, ki félszemmel néz a házunkra míg dolgozunk, ügyet intézünk, vagy talán az a legjobb, ha ki sem mozdulunk. Igaz, akkor lassan már nem lesz mit elvinni tőlünk, amiért érdemes lenne betörni. Utoljára felmerül még egy kérdés, hogy az elvileg létező polgárőrségünk hol van?  

Írja meg véleményét itt a fórumon!!!

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!