*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : Vadételek asztala II. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál

Vadételek asztala II. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál

  2008.10.04. 22:03

Rendezvény

Az időjárás is kegyes volt a főzőcsapatokhoz és a rendezőkhöz, így 2008. szeptember 13-án, egy szép őszi napon, 35 főzőcsapattal és mintegy 1 500 fős látogatószámmal sikeresen zárult a 'Vadételek asztala' II. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál.

Díjazottjaink:

Vaddisznó kategória I. helyezett: Északerdő Zrt. főzőcsapata, akik egyben elnyerték az Erdei Ételek Mestere címet is.

Muflon kategória I. helyezett: Pred-á-torok, a Pretz Mozaik Kft. főzőcsapata

Szarvas kategória I. helyezett: Vadorzók, a Fekete és Fia Kft. főzőcsapata

Őz kategória I. helyezett: Zalaerdő Zrt. főzőcsapata

Fácános Kupa

12 csapat részvételével a VADEX Mezőföldi Zrt. szervezésében és Szolga József lőtértulajdonos közreműködésével került megrendezésre a FÁCÁNOS KUPA kombinált vadász-lövész csapatverseny.

A verseny célja: a vadászati kultúra ápolása, a vadásztársaságok közötti szakmai, sport és baráti kapcsolatok ápolása, versenyzési lehetőség biztosítása.

A verseny helye: Soponyai lőtér

A verseny időpontja: 2008. szeptember 13.
 

1. helyezett, így a Fácános vádorkupa tulajdonosa 1 évig: Sárréti Kormorán VT
Csapattagok: Szolga József, Tóth Emil

2. helyezett: Bakonyerdő Zrt.
Csapattagok: Benkő László, Horváth László 

3. helyezett: Gemenc Zrt.
Csapattagok: Koch Péter, Kovács Ignác

Forrás: VADEX

 

 Írja meg véleményét itt a fórumon!!!

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!