*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : Soponyai fogathajtó sikerek Kálozon.

Soponyai fogathajtó sikerek Kálozon.

Szerk.  2008.08.15. 21:49

Sport


 
 Díjátadó.

 Agusztus 10-én a kálozi falunapon rendszeresen megrendezett színvonalas fogathajtáson ismét nagyon szép sikert ért el ifj. Ács Gyula. A tavalyi versenyen indult először és rögtön meg is nyerte mindössze 15 évesen az akadályhajtást, ezzel örökre felvésette nevét az első helyezettnek járó vándorkupára. Idén pedig „immár” 16 évesen vadászhajtásban második helyezettként nyert serleget. Meglett, tapasztalt versenyzőket utasított most is maga mögé, így lett legfiatalabb hajtóként kedvence a versenynek. Sokan szorítottak neki a pálya széléről és nem csak soponyaiak. Káloz nagyközség is elismerte tehetségét, külön ajándékkosarat kapott a falutól, melyet Weizengruber. Imre polgármester méltató szavai mellett vehetett át.

Egészen biztosan lesz miért izgulni jövőre is, hiszen az Ács család már bemutatta következő ígéretes versenyzőjüket - aki egyelőre még versenyen kívül hajtott csak, és a nézők nem kis meglepetésére az egyetlen női fogathajtó volt - Ács Mónika személyében. Ifj. Ács Gyula lány testvére aki már most magabiztosan vezette lovait mindkét versenyszámban.

 

 Még pályájuk elején - verseny táv bejáráson az Ács testvérpár.

 

Monika is veszi az akadályokat.

 

Gratulálunk és további sok sikert az Ács gyerekeknek!

Írja meg véleményét itt a fórumon KATT IDE!!! 

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!