*** Keresse a Soponya Gportalt a facebook-on is! *** 2018-ban is válassza a soponya gportált*** Közélet*** Kultúra****Helyi események*** Hírek*** Vélemények*** Mellébeszélés nélkül***Önnek is van véleménye, regisztráljon és írja meg itt az oldalon.***

 
 
Településről
 
Civil szervezetek, Szakkörök, Clubok.
 
WWW.SOPONYA.GPORTAL.HU
 
Helyi hírek, események
 
Élhetőbb környezetért
 
Múlt Századunk
 
Társalgó
 
Menü
 
Online szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Szomszéd települések honlapjai
 
Partner oldalak
 
2008.
2008. : A Jegyző - könyvről.

A Jegyző - könyvről.

Szerk.  2008.04.07. 21:23

Közélet

 Javallat: csak belsőleg, külső felhasználás esetén kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg Jegyzőjét vagy Köz. Ig. Hivatalát!

 

Egyre feszültebb légkör alakult ki a képviselőtestület és a soponya.gportal között az elmúlt csaknem két hónapban. A legutóbbi, április elsejei ülésen is elszabadultak az indulatok, milyen formában tájékoztasson a weboldal képviselőtestületi ülések nyílt részéről. A képviselők egy része jegyzőkönyvi hiányosságokra hivatkozva csak a megszületett határozatokat tenné közzé. A soponya.gportal pedig a teljes nyílt ülés jegyzőkönyvét   hozná nyilvánosságra, mert fontosnak tartja, hogy az érdeklődőknek is elérhetőek legyenek az üléseken elhangzó érvek, ellenérvek, vélemények. Ennek jelenleg egyetlen hivatalos formája az ülésekről készített jegyzőkönyv. Nem  igazán érthető hivatkozásuk, mert az utókornak is ez a formátum marad meg munkájukról, így a jelenben miért ellenzik megjelenését.
A vitának azt hiszem véget vetett Csóka György jegyző azzal, hogy a Közigazgatási Hivatal állásfoglalását kérte az ügyben. A nyílt ülésekről bármilyen formában tájékoztathatjuk a lakosságot legyen az tv-felvétel, hangfelvétel, vagy éppen írott dokumentum, így semmilyen jogsértést nem követ el az oldal, ha közli a jegyzőkönyvek anyagát.
Köszönet  jegyző úrnak a pozitív hozzáállásért, valamint az ígéretért, melyben lehetőséget ad a megjelentetésre.
Remélhetőleg a képviselő testület átgondolja korábbi döntését, és nem szab határt a további tájékoztatásnak.
 

Polgármesteri Hivataltól a jegyzőkönyvek kiadása után már pár nappal már olvashatják is az ülések anyagát az Önkormányzat – Közlemények menü pont alatt.

Írja meg véleményét a ügyről! KATT IDE!.

 
Képek

 

 
Google keresés
 
Testvértelepülés

 
Önkormányzat
 
Soponya hivatalos oldala
 
Turizmus, szabadidő
 
Hirdetés.

Növény és kert rajongóknak

Lendvaikert Blog

 

 
Hasznos információk
 
Facebook

 

 
 

 

 
Számláló
Indulás: 2008-01-01
 
Hirdetés
 
Nagyvilág hírei percről - percre
 
Hirdetés

  

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!